2777
2789

اگرشرایطشوداری مثلامستقلی درامدداری جداشواگرنه بمونی بهتره به عنوان زنی که طلاق گرفته میگم بازتوزندگی باشی بهتره ازاینکه بخای جدابشی طلاق خیلی مصیبتهاداره ازنگاه اطرافیان وحرف وحدیث بگیرتاحس تنهایی وبی ارزشی

زندگی سلام   
اونم بهت این حسو داره؟ رفتارش با بچه هاش چجوریه؟ من ولی حالم از شوهرم بهم میخوره ،ازش متنفرم و دلم م ...

اره اونم دوسم داره یعنی عین خر پشیمون.تازه تو دادگاه گریه میکرد خیلی زیاد.قاضی بهش گفت کاش زن بودی .خداوند حق طلاق رو به مرد داده که برداشت داشته باشه .زن ها حساس هستن تا چیزی ازیتشون نکنه حرف نمیزنن.دلم خنک شد اون لحظه.

دانشجو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بهت هیچ علاقه ایی نشون نداد؟ بعد طلاق

اون لحظه بعد حرفش گذاشت و رفت حتی نگاه هم بهم نکرد که چطور خردشدم.قلبم شکست واقعا هم شکست از اون موقع همش شبا قلبم درد می‌کنه. تو صدم ثانیه پاهام شل شد.تیک عصبی بهم وارد شد.خدا شاهد اون لحظه نابود شدم.چون انتظارشو نداشتم.بعد اینکه تو دادگاه گریه کرد و دم در دادگاه بعد خروج بهم گفت منو ببخش ولی من گفتم هرگز نمی بخشمت فقط نفرینت میکنم.

دانشجو

من فکر میکردم شوهر من بداخلاق وقتی این نوشته ها رو میخونم میگم بدترشم هس شوهر من یه سال اول خیلی عصبانی میشد اونم بخاطر قبول نکردن شرایط همدیگه ولی من کوتاه نمیومدم میدونستم کوتاه بیام تا آخرش همینه اونقدر کلنجار رفتم تا عادت کرد الان خیلی کم عصبانی میشه تنها راهش برخورد با آدم عصبانی اینه وقتی عصبانی فقط سکوت کنی و آروم شد و حوصله داشت با منطق باهاش حرف بزنی

اون لحظه بعد حرفش گذاشت و رفت حتی نگاه هم بهم نکرد که چطور خردشدم.قلبم شکست واقعا هم شکست از اون موق ...

چقدر بد عزیزم ،راستش منم مشکل قلبی دارم بعد این جریانات ،خدا بزرگه ان شا الله خیره عزیزم دلم برای بچه ها سوخت ،مثل پسر من باید بیشتر از بقیه تلاش کنن برای زندگیشون و بیشتر ازیت بشن،ولی اخرش بزرگ میشن و خدا بزرگه

چقدر بد عزیزم ،راستش منم مشکل قلبی دارم بعد این جریانات ،خدا بزرگه ان شا الله خیره عزیزم دلم برای بچ ...

اره سخته .واس ی پسر آسان تر .کاش بچه های منم پسر بودن ولی برعکس دوتا دختر.خداصبر بده بهمون.خدا آینده بچه هامون رو خوب کنه الهی امین.

دانشجو