2777
2789
عنوان

افتادن ناخن

13785 بازدید | 36 پست

سلام دوستان ببخشید پسر 2 ساله من انگشتش ضربه خورد بعد به مرور بعد یه هفته الان داره ناخنش میفته ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار کنم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن خودش میفته یه ناخن جدید در میاد

چقدر طول میکشه نیاز نیست پمادی چیزی بزنم؟ عفونت نکنه؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
باز رشد میکنه 

ممنون کار خاصی نکنم زود تر در بیاد؟ 

هیچکار میفته دیگه فقط اگر اذیتش میکنه با ناخن گیر بگیرش یا چسب بزن روش...

عفونت نکنه یه وقت؟ 

وای🥲 منم ۶سالم بود ناخنم اینطوری شد دستکاریش نکن ب ی جایی میرسه ک خودش میوفته بعد کم کم ناخن رشد می ...

میدونید چقدر طول میکشه اخه همش نشون میده دستشو بغض میکنه🥲

هیچی بزارید خودش بیوفته 

بعدش پمادی چیزی نزنم پانسمان نکنم؟ 

چقدر طول میکشه نیاز نیست پمادی چیزی بزنم؟ عفونت نکنه؟ 

من بچم دوسالش بود قابلمه افتاد رو پاش ناخنش سیاه شد یه هفته بعد افتاد بعد دو هفته دیگه در اومد پماد هم نزدم

یه صلوات برای برآورده شدن حاجتم بفرست🍓
من بچم دوسالش بود قابلمه افتاد رو پاش ناخنش سیاه شد یه هفته بعد افتاد بعد دو هفته دیگه در اومد پماد ...

اهان ممنونم عزیز 🙏

میدونید چقدر طول میکشه اخه همش نشون میده دستشو بغض میکنه🥲

الهی بگردم خیلی کوچولوعه خب من باز سنم بیشتر بود خودم مراقب بودم... برای ۲سال سخت تره🤦🏻‍♀️ 

ن والا دقیق یادم نیستش آخه الان ۱۴سالی میگذرع ولی واقعا خیلی طول نکشید ب اونصورت