2777
2789
عنوان

افتادن ناخن

| مشاهده متن کامل بحث + 13796 بازدید | 36 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم خیلی کوچولوعه خب من باز سنم بیشتر بود خودم مراقب بودم... برای ۲سال سخت تره🤦🏻‍♀️  ...

خب خداروشکر 

اره بچم🥲

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه نمیکنه اگر زخم هست زخمش رو تمیز کن اگر نیست عفونت نمیکنه

نه زخم نیست تا اونجا که دیدم 🙏ممنون

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
نه از زیر ناخن جدید داره در میاد که اون داره میوفته همونجور که اون رشد می‌کنه این لق تر میشه

اهان ممنونم انشاالله که زود خوب شه🙏🌹

خب خداروشکر  اره بچم🥲

عزیزم شما مامانشی قطعا دلت ریش میشه براش 

ولی نگران نباش خوب میشه خیلی زود بجاش یه ناخن خوشگل دیگه درمیاد بچه همینه دیگه اینقد میخوره زمین و ... تا بزرگ میشه😍😂 

من ک تو بدترین اتفاق ناخنم اینطوری شد هنوزم یادم میاد ضعف میکنم این وسایل ورزشیای تو پارک هست... اسمشو نمیدونم 😅ولی اونی هست ک روش وایمیسی و فقط پاتو میبری جلو عقب..

دخترعموم داشت بازی میکرد منم میخواستم دقیقا برم رو همون این نمیومد پایین منم انگشتم گذاشتم لای یه قسمتی از اون وسیله😐😐 همزمان اون حرکت کرد منم چنان جیغی کشیدم ک... بعدشم ناخنم اینطوری شد 

سلام ناخن شصت پای منم ضربه خورد. بعد از یک مدت رنگش عوض شد یک تیکه اش جدا شد . بافت مُرده و بعد از یک مدت خودش نابود میشه. تا یک روزی ناخنم گیر کرد به جایی و چنان درد وحشتناکی کشیدم. کل ناخنم خدا رو شکر جدا شد. خون اومد. بتاتین عالی بود. بعد از یک هفته خودش شروع کرد به درآمدن... الان دو ماهی گذشته و ۱ میلیمتر مونده که تکمیل بشه.

اصلا دست نزن خودش خودشو بازسازی میکنه

عزیزم شما مامانشی قطعا دلت ریش میشه براش  ولی نگران نباش خوب میشه خیلی زود بجاش یه ناخن خوشگل ...

ممنون عزیز🙏🥲

سلام ناخن شصت پای منم ضربه خورد. بعد از یک مدت رنگش عوض شد یک تیکه اش جدا شد . بافت مُرده و بعد از ی ...

انشالله 🙏ممنونم

سلام عزیزم ببخشید تو ی تاپیک گفته بودید دندون نهفته رو جراحی کردید یا ارتودنسی؟؟ منم همین مشکلو دارم ...

سلام عزیز بله هم جراحی کردم هم ارتودنسی یعنی سر جراحی دندان من دکتر ارتودنسی من هم حضور داشتن با هم انجام دادن تو کیلینیک محمد رسول الله تو تهران توی خیابان مجاهدین اسلام بین میدان شهدا و بهارستان چهار راه آبسردار قائن شرقی 

سلام عزیزم. میشه جواب بدی؟ یه جا گفته بودید پسرتون ۲ سالگی قدش ۷۷ بوده و وزنش ۹. میخواستم بدونم الان ...

سلام عزیز نه راستش الان 3 سالشه قدش 86 و وزنش 10 کیلو هستش میخوام ببرمش دکتر غدد دنبال دکتر خوب میگردم