2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برعکس نظر دادیا پدربزرگا تازه زن میگیرن ک

اون پدر بزرگا پیری با قرصو دارو  شیره یمدت میتونن تاا زنه حامله شه بعدش به گوز میوفتن 

انفاقا یدکتر مرد توضیح میداد مردا خیلی خجالت میکشن وقتی توان وقوای جنسیشون کم‌میشه برای این میرن زن جوون میگیرن بگن ببیندی من کی هستم ولی در واقعیت باید از اون‌ زن جوان دلسرد و افسرده پرسید اون پیری هیچی نیست 

عموی من ک میشه پدر شوهرم سنش بالای هفتاد هستش بخدا مادر شوهرم از پس ک خسته شده چن روز پیش امده پیش شوهرم بهش میگه باید ی کاری واس پدرت کنی من خسته شدم منم کلی خندیدم بش گفتم باشه خودم عروسیش میدم 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
خیلی ببخشید اتفاقا سنشون می ره بالا بدتر می شن 

یدقه بزن ماهواره ببین‌چرا چقدر تبلیغ قرص ناتوانی جنسی اقایان قرص مشکل جنسی اقایان تبلیغ میشه 

مردسالاری عیب خودشو میپوشونه عیب زنو چندین برابر میکنه اتفاقا زن اگر مرد خوبی کنارش باشه وقتی سن زن میره بالا نیروی جنسی زن بیشتر میشه برای همین پسرای جوان که توان جنسی دارن میرن سمت زنای بزرگتر از خودشون 

مرد با افزایش سن به گوز گوز میوفته ولی مرد مسلمان همیشه خودشو بالا میبره زنو پایین عیب خودشو میپوشونه 

عموی من ک میشه پدر شوهرم سنش بالای هفتاد هستش بخدا مادر شوهرم از پس ک خسته شده چن روز پیش امده پیش ش ...

بعضی زنا یا مردا دروغگوئن قدیم این چیزا افتخار بوده اینکه پز رابطه جنسیشونو بدن که ماهنوزم اره بابا ،ینوع چشمو هم چشمی و کلاس در قدیم 

چیبگم والا ندیدم ک

تو همین نی نی سایت سرچ کن شوهرم مشکل نعوظ داره ،شوهرم سرده ،شوهرم ماهی یبار هم سمتم نمیاد،شوهرم قرص میخوره تا بتونه رابطه کنه ،شوهرم مشکل جنسی داره ،شوهرم زود انزالی داره 

تو همین نی نی سایت سرچ کن شوهرم مشکل نعوظ داره ،شوهرم سرده ،شوهرم ماهی یبار هم سمتم نمیاد،شوهرم قرص ...

اتفاقا من پسری رو میشناسم که میگه بارها به خانومم گفتم ببین من فقط یه چیز ازت میخوام، اونم اینه که هفته ای دو بار رابطه داشته باشیم... این پسر هم وضع مالیش خوبه. خونه، ماشین خوب، امکانات.... تازه شغل پسره هم اینه که سه چهار ماه تهرانه سه چهار ماه ماموریت، یعنی کلا سه چهار ماه نمیتونه شوهرشو ساپورت کنه و اینا کلا جدا میخوابن. نمیشه همه چیزو گردن آقایون انداخت