2777
2789

سردن حتما

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا میرن فیلم های لختی پختی میبین اند اونجا همه شبیه هلو اند و انتخاب شدن با تنوع زیاد معلومه شوهر ...

دوستان دلیلش این هست مشکلات اقتصادی جای خود 

من شوهرم رابطه میگیره آروم میشه از این گرونی ها و ..... 

ولی روانشناس برید و روحیات همسرتون میگه 

من خودم روانشناسی بلدم که میگم 

اینا مشکلاتی نیست که یک شبه درست شده باشه 

مثل یک بذری که قبلا کاشته شده و الان داره میوه میده 

سردی ، خیانت  اینا مال یک روز و یک شب  نیست 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

قدیمم بوده 

زیادم بوده 

فقط نت نبوده که بیان دردودل کنن و زنها هم میسوختن و میساختن و اعتراض نمیکردن

اکثرا طلاق عاطفی میگرفتن اما خودشونو شاد نشون میدادن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

استرس وضعیت اقتصادی خیلی رو آقایون تاثیر گذاشته

نه مردا سنشون‌میره بالا ناتوان جنسی میشن قبلا زنا هیچی نمیگفتن مجبور بودن سکوت کنن الان میان میگن قبلا خفقان بود الانم هست‌ولی کمتر 

آره خیلی زیاد شده ولی نمیدونم مردای جنوب اطارفمون همیشه گرم مزاجن طوری ک زن خسته میشه 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
مردا میرن فیلم های لختی پختی میبین اند اونجا همه شبیه هلو اند و انتخاب شدن با تنوع زیاد معلومه شوهر ...

حرفت لزوما درست نیست. اونقدر زندگیا سخت شده و همه درگیرن که رابطه توش گمه