2777
2789
عنوان

کیا رابطه خوبی باهمسرشون ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 77 پست
خدا مهربون عزیزم هیچ وق بنده هاشو رها نمیکنه،، انشالا یه دری برات باز میکنه 

۸ساله هرلحظش بدتر و‌بدتر شد روز‌ب روز‌و‌سختترم‌شد برام‌ولی بهتر نشد دیگ‌الان امیدی ندارم ب هیچی

الان‌فقط‌میگم‌شاید اون‌دنیا خدا بگه خیلی عذاب کشیدی میذارم ب ارامش برسی دیگ

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت نادیده اش بگیر شاید درست شه مادرشوهر منم خیلی دخالت میکنه و واقعا وسطه زندگیمونه اما اگه یه ...

کلا درست بشو نیست 

دو تا جاری دیگمم فرارین اصلا خونه ش نمیان 

نه من شوهرم قبول داره بده مادرش 

ولی میگه یا بذار خودم بهش بگم یا خودت جواب بده 

اما من میگم نه ولش کن

خودمم زبون ندارم اصلا

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡
خدانکنه،وای ما اصن همو نمیفهمیم بچه بودم دیر فهمیدم فک میکردم همه زنوشوهرا همینن😭😭😭

نه میتونم دیگه تحملش کنم هم از زندگی بدون اون میترسم نمیدونم چیکار کنم 

فقط بامرگ راحت میشم

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
بر اساس شرایط و موقعیتت باید بدونی چ رفتاری داشته باشی  همیشه حس ادم ب ادم میگه ک ممکنه چ اتفا ...

مرسی که انقدر راهنماییم کردی عزیزم

امیدوارم تو زندگیت موفق باشی

اما من به همه اینا فکر میکنم جوابم رو هم دارن ولی زبونش رو ندارم

من طلای خونه بابام رو دادم به شوهرم زمین بخره 

داریم خونه میسازیم

چند روز پیش مادرش گفت یه وقت نگی به نامم بزن خونه رو 

آدمای لجباز. ما مادرم وسواس تمیزی داره بابامم ی دنده و از خود راضی .درسال سه ماه حرف میزنن ۹ماه دعو ...

مامان بیچاره من با همچین ساخت به خاطرش از ارث محروم شد خانواده پدربزرگم خیلی پولدار بودن خیلی چیزا رو از دست داد به خاطر بابام ولی بابام دوسش نداره همش اذیتش میکنه هعییی 

خدایا دستمُ بگیر🍀
کلا درست بشو نیست  دو تا جاری دیگمم فرارین اصلا خونه ش نمیان  نه من شوهرم قبول داره بده ...

همینکه قبول داره و باهاته جلویی...مادرشوهرت هم میدونه برای همین داره بیشتر اذیت میکنه 

همسرت درست میگه شاید از  سکوتت داره سواستفاده میکنه...

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
مرسی که انقدر راهنماییم کردی عزیزم امیدوارم تو زندگیت موفق باشی اما من به همه اینا فکر میکنم جوابم ...

اتفاقا باید سه دنگش لاقل مال تو باشه 

بنظرم کمتر خودتو ب مادر شوهرت نشون بده تا نیش کمتری بزنه 

شوهرت ازون ادماییه ک هر کاری بخاد بکنه ب خانوادش میگه ؟

کاش اینطور نباشه 

شوهر من صفات بد داره ولی اینطور نیس 

هر چی خانواده شوهر از اخبار و اتفاقات بین خودتو شوهرت خبر نداشته باشن بهتره 

امیدوارم موفق باشی عزیزم

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
همینکه قبول داره و باهاته جلویی...مادرشوهرت هم میدونه برای همین داره بیشتر اذیت میکنه  همسرت د ...

کلا ۳ تا برادران اینا 

با زناشون خوبن 

مادرش حس میکنم حسوده زیادی 

اره میگه ساکت نباش 

جاری بزرگم جوابشو میده جرعت حرف زدن نداره جلوش

مامان بیچاره من با همچین ساخت به خاطرش از ارث محروم شد خانواده پدربزرگم خیلی پولدار بودن خیلی چیزا ر ...

فوششم میده حتما مامانتم میگ خو نمیخاستی خانوادم بد بودن چرا اومدی خاستگاری مگ کور بودین

راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
نه اصلا  مادر بزرگ من یکی از دختراش طلاق گرفته زندگی سختی داره مام میشیم یه آوار دیگه  م ...

نتونستی رابطشونو خوب کنی؟

اتفاقا باید سه دنگش لاقل مال تو باشه  بنظرم کمتر خودتو ب مادر شوهرت نشون بده تا نیش کمتری بزنه ...

شوهرم گفت همه شو نزنم سه دنگش رو میزنم به اسمت

نه اتفاقا میگه لازم نیست همه چیزمون رو بدونن خانواده ها

میگه تو بهش بگو باشه و رد شو

اصلا به حرفاش توجه نکن

لعنتی مگه میشه 

عید اونجا بودم به دلم زهر کرد

شهرامون جداست اگه نرم دیر به دیر شوهرم رو میبینم

دلم میخواد کلا حرفاش و کاراش مهم نباشه برام ولی نمیتونم

حتی به خرج کردنم هم کار داره

اینم بگم جلوی شوهرم جرعت نداره چیزی بگه چون جوابشو میده

شوهرم گفت همه شو نزنم سه دنگش رو میزنم به اسمت نه اتفاقا میگه لازم نیست همه چیزمون رو بدونن خانواده ...

بازم خداروشکر ک شوهرت هواتو داره 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
کلا ۳ تا برادران اینا  با زناشون خوبن  مادرش حس میکنم حسوده زیادی  اره میگه ساکت ن ...

من خودم سیاست ندارم اما تاجایی که شنیدم و از باسیاستا دیدم نه بی احترامی کن نه سکوت 

اینطوری هم جرات نمیکنه هی جلوت صحبت کنه هم احترام بینتون حفظ میشه 

جاری بزرگت شاید بهتر شناختش