2777
2789
عنوان

کیا رابطه خوبی باهمسرشون ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 77 پست
من طاقت دیدنشو ندارم .انگار تازه چشمام باز شده تا الان خرید نمی کردم عین بدبختها دنبال حراج می گشتم ...

منم ,واقعا اذیت میشم از بودن کنارش

احساس میکنم بادستای خودم خودمو بدبخت کردم 

جرات تموم کردنشو ندارمم

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه خوب و خوش باشید بنظرمن خود شوهر خیلی مهم ترهه تا مادرش ,مادرش تا ابد نیست همیشه هم کنارت نیست ...

مرسی عزیزم برات دعا میکنم زندگیت رو به راه شه

من الان عقدم مجبورم خونه مادرشوهرم برم و هر بار دعوا با شوهرم میکنم 

اون خیلی مرد خوبیه بخاطر من دو سع بار با مادرش بحث کرده ولی فایده نداره 

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡
شما چی ؟ دوست داشتید جدا میشدن ؟

نه اصلا 

مادر بزرگ من یکی از دختراش طلاق گرفته زندگی سختی داره مام میشیم یه آوار دیگه 

مامان من  به خاطر بابام از ارث محرم شده همیشه تحقیر میشه از طرف خانوادش که اشتباه کردی حتی داییم یه بار وقتی سه سالم بود اومد گفت بیا بریم طلاقت میگیرم بعدن یه زندگی خوب ولی مامانم اون موقع بابام رو دوس داشت نرف ولی نمی‌دونست بابا اصن نمیخوادش

خدایا دستمُ بگیر🍀
خدا بهت صبر بده خاهر 

ن نجاتم میده نه صبر 

اوف انقدر حالم بده انقدر بده ک حد نداره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
اره میگه جواب بده  حتی گفت بهت بی احترامی کنه دیگه خونه شون نمیریم بدبختی عقدم و داریم خونه م ...

سنگین و جدی باش با خانواده شوهر تو عقد 

ولی بعد عروسی سلیطه باش 

تا میتونی با شوهرت خوب باش و با سیاست تا بفهمه تو خوبی و اگر سعی کردن خانوادش پرش کنن بگه شما اشتباه میکنید 

حتما اینجوری پیش برو وگرنه بعدا پشیمون میشی عین من ک خوبی کردم و الان سوارم هستن

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم
منم ,واقعا اذیت میشم از بودن کنارش  احساس میکنم بادستای خودم خودمو بدبخت کردم  جرات تمو ...

برای جدا شدن باید یه خانواده پایه داشته باشی که جلوی آزادیتو نگیرن اونم که من ندارم یه بدبخت تنهاام

باورت میشه بخدا اللن اومدم سایت همین تاپیک‌و‌بزنم😔😔😔 نمیدونمددیگه‌خسته شدم  دلم‌ازادی میخو ...

خداکمکمون کنه 

منم دلم داره میترکه , من وقتی میبینمش دیگه حرص میخورم دیگه دیدنش داره عذابم میدهه

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
سنگین و جدی باش با خانواده شوهر تو عقد  ولی بعد عروسی سلیطه باش  تا میتونی با شوهرت خوب ...

سنگینم خیلی 

کم حرفم هستم 

ولی توی این ۸ ماهی ک عقدم خیلی رو مخ شوهرم بودم

مادرشم از قصد داره یه کار میکنه اذیت شم 

خیلی دلم میخواد سیاست داشته باشم با شوهرم ولی بلد نیستم

اینم بگم دلم خیلی نازکه 

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡
خداکمکمون کنه  منم دلم داره میترکه , من وقتی میبینمش دیگه حرص میخورم دیگه دیدنش داره عذابم مید ...

من بخدا دیشب  داشت حالم از صدای نفساش بهم‌میخورد پاشدم ب بهونه سخری و‌نماز فرار‌کردم‌از روتخت 😖😖

البته من خودم بدم باید یمدت حرف نزنم سکوت باشم از دربیاد میره توگوشیش بعد میره میخوابه بیدار میشه میره سرکار شبم دقیقا همین روال من این وسطا هی حوصلم سرمیره حرف میزنم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
مامانم به خاطر پول نمیره مامان بابام همو دوست ندارن مامانم تو خونه باشه افسردگی میگیره همش دعوا کتک ...

ببین همه رابطه ها اینجوره ازخودگذشتگی نباشه اینجور میشه دیگ.باید یکی کوتا بیاد 

راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
مرسی عزیزم برات دعا میکنم زندگیت رو به راه شه من الان عقدم مجبورم خونه مادرشوهرم برم و هر بار دعوا ...

یه مدت نادیده اش بگیر شاید درست شه

مادرشوهر منم خیلی دخالت میکنه و واقعا وسطه زندگیمونه اما اگه یه کلمه از مادرش بگم قیامت میکنه رگای گردنش باد میکنه که مادرم...

تصمیم گرفتم که کلا بی تفاوت باشم نسبت به مادرش چون تاثیری که نداره فقط تعداد دعواهامون بیشتر میشه و اعصابم خورد تر

سنگینم خیلی  کم حرفم هستم  ولی توی این ۸ ماهی ک عقدم خیلی رو مخ شوهرم بودم مادرشم از قص ...

بر اساس شرایط و موقعیتت باید بدونی چ رفتاری داشته باشی 

همیشه حس ادم ب ادم میگه ک ممکنه چ اتفاقی بیوفته شما توی خلوت خودت ی راهکار یا ی جواب قاطع و سنگین برای اون اتفاق تو ذهنت قلبت جستجو کن و بزارش دم دستت و ورد زبونت تا کم نیاری 

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم