2777
2789
عنوان

کیا رابطه خوبی باهمسرشون ندارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 77 پست
بسختی

سختیش غیرقابل تحمله

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سیاست ندارم اما تاجایی که شنیدم و از باسیاستا دیدم نه بی احترامی کن نه سکوت  اینطوری ه ...

اون از سال ۸۹ عروسشونه 

حتی جاری وسطیم چند روز پیش بهم گفت کم کم با رفتاراش اشنا میشی به شوخی جلوی خود مادرشوهرم

من چیزی نگفتم

کلا جاریام باهاش رفت و امد ندارن

مرسی که راهنمایی کردی عزیزم

امیدوارم به همین زودیا تو خوشبختی غرق بشی

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡
رابطه ی چی منظورته😐

کلی منظورم بود 

ارتباط

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
فوششم میده حتما مامانتم میگ خو نمیخاستی خانوادم بد بودن چرا اومدی خاستگاری مگ کور بودین

اره فوش کتک سختی تو روش نمیگه چند بار خودم مچشو گرفتم داشته خیانت میکرده از رفتارش از بی محلیاش از چهار صبح اومدن خونش همه اینا معلومه

خدایا دستمُ بگیر🍀
مگه میشه جرات ندارم حرف بزنم اون میگه دخالت نکن اون میگه به تو ربطی نداره

عزیزم امیدوارم هرچی زودتر حال دلشون باهم خوب شه 

اینطوری خیلی اذیت میشه 🥺

اره فوش کتک سختی تو روش نمیگه چند بار خودم مچشو گرفتم داشته خیانت میکرده از رفتارش از بی محلیاش از چ ...

ولی میدونی باید قبول کرد مشکل ی طرفه نیس مادرتم ی جاهای مقصره.

خداروشکر من بابام بنده خدا خیانت اینا بلدنیس

راست گفتن هر آدمی نون دلشو میخوره
اون از سال ۸۹ عروسشونه  حتی جاری وسطیم چند روز پیش بهم گفت کم کم با رفتاراش اشنا میشی به شوخی ...

خودتو بخاطرش اذیت نکن ,بزار اون اذیت شه

زندگی دونفرتون مهم ترهه ,از دوران عقدت لذت ببر 

مردخوب نعمته که باهیچی قابل مقایسه نیست

ممنون از دعای زیبات

خواهرمنم ازشوهرش خسته شده ۲تا بچه داره میخواد طلاق بگیره سر دوراهی مونده

خداکمکش کنه بهترین تصمیمو بگیره🥺🤲🏻

۸ساله هرلحظش بدتر و‌بدتر شد روز‌ب روز‌و‌سختترم‌شد برام‌ولی بهتر نشد دیگ‌الان امیدی ندارم ب هیچی الا ...

شما هم پیش مشاور نرفتید؟ 

شما هم پیش مشاور نرفتید؟ 

نمیذاره میگه ما خوشبختترین ادمای روی زمینیم‌اگ‌اخلاق گندتو‌بذاره غر نزنی بهم 🙂🙂🙂و‌باژهم‌من‌و‌میگه همیشه همه جا من‌مقصرم‌ همه جا حتی با باباش دعواش‌شد بازم‌من‌مقصر بودم چون گفتم‌ شام‌بریم‌خونه بابات

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نمیذاره میگه ما خوشبختترین ادمای روی زمینیم‌اگ‌اخلاق گندتو‌بذاره غر نزنی بهم 🙂🙂🙂و‌باژهم‌من‌و‌میگه ...

امیدوارم خدامعجزه کنه اخلاقاشون خوب شه🥺😢😔

امیدوارم خدامعجزه کنه اخلاقاشون خوب شه🥺😢😔

خودمونم‌میدونیم‌معجزه‌نمیشه 

پس کاش صبر ما زیاد بشه

من دیگ‌واقعا نمیکشه مخم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
خودتو بخاطرش اذیت نکن ,بزار اون اذیت شه زندگی دونفرتون مهم ترهه ,از دوران عقدت لذت ببر  مردخو ...

میخوام سعی کنم واسه همسرم بهترین باشم 

خیلی اذیتش کردم توی این چند وقت 

فدات شم من❤

یک تو تا ابد♥️♾  #آرامش_قلبم ♡حُسینم♡