2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی ک بچشو کتک میزنه ام نمیگه من مادر بدیم 

آلرژی گرفته میگی مادر بدیم؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

پس منم دختر بدیم چون باعث دیابت مامانم شدم

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

آلرژی به تو ربطی نداره عزیزم

چون یک واکنش خودایمنی توی بدن هست

فقط از مواد آلرژی زا دورش کن و موادغذایی که باعث آلرژی توی بدنش میشن بهش نده. همین :)

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

من بچه دومم از بس فوبیای زایمان طبیعی داشتم. سزارین انتخابی شدم و تا دو ماه بعد از زایمان همش خودم رو سرزنش میکردم و از عوارض برای نوزاد ک می‌خوندم می‌نوشت. آلرژی و ... در کودکان سزارین بیشتر هست و همین هم‌‌ شد. الان بچه م‌ چهار ماهشه و اگزما داره. دو سه ماهگی هم سرفه داشت ک‌بازم از آلرژی بود. آخه بچه اولم هیچ کدوم از اینا رو نداشت. الان ک‌صورتش رو میخاره من میمیرم از غصه

البته من خودم اگزما دارم. خواهرم و مادرم هم اگزما داریم. ولی نمی‌دونم عذاب وجدان دارم نکنه ربط ب نوع زایمانم داشته باشه از دکتر بچه م‌‌ ک پرسیدم گفت ربطی ب نوع زایمان نداره. یعنی دخترم خوب میشه چیکار کنم کاش مرده بودم ولی  بچه م‌ زجر نمیکشید

من بچه دومم از بس فوبیای زایمان طبیعی داشتم. سزارین انتخابی شدم و تا دو ماه بعد از زایمان همش خودم ر ...

ببرش داروخانه پیش دکتر صورتشو نشون بده یه پماد میده کلا خوب میشه

دخترمنم صورتش اگزما داشت دکتر داروخانه کرم ثمین داد زدم خوب شد 

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻
ببرش داروخانه پیش دکتر صورتشو نشون بده یه پماد میده کلا خوب میشه دخترمنم صورتش اگزما داشت دکتر دارو ...

یعنی با یک کرم ثمین خوب میشه آخه. خیلی جوش میزد بعد شد اگزما. منتظرم بعد از تعطیلات  ببرم فوق تخصص الرژی تست بگیرم ازش

یعنی با یک کرم ثمین خوب میشه آخه. خیلی جوش میزد بعد شد اگزما. منتظرم بعد از تعطیلات  ببرم فوق ت ...

ببین صورتش پرررررجوش و خارش شدید داشت اما ابریزش و عطسه نداشت.اره کرم ثمین چندروز زدم خوب شد اون قرمزی و التهابش کلا رفت

🌻برای سلامتی و فرج امام زمان یه صلوات بفرست🌻