2777
2789

سی میشه مامان و بابای منم‌ بگی دعا دارن یا نه

گره کاری تو کار بابام افتاده ۲ ساله معاملش بهم میخوره

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
نه گلم تقدیر اینه

ممنونم در مورد پسرمم میگین لطفا از اول سال چند مورد اتفاق بد براش پیش اومد که من حس کردم شاید چشم خورده با اینکه اعتقاد چندانی ندارم و اینکه اگه حسم درست باشه چکار باید بکنم تا رفع بشه

به کرمهای اطرافتون پیله نکنید!!    توهم پروانه شدن میگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی به من گفتی گربه میبینم تو چشماش نگاه کنم

خواستم‌بدونم به شما پیام‌بدم‌دیدمش یا شما منو یادتون میمونه؟

تروخدا هرکاری از دستتون برمیاد واسم بکنید😭😭

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

اسی به من گفتی گربه میبینم تو چشماش نگاه کنم

خواستم‌بدونم به شما پیام‌بدم‌دیدمش یا شما منو یادتون میمونه؟

تروخدا هرکاری از دستتون برمیاد واسم بکنید😭😭

خواهش میکنم جواب منو بدید

اسی به من گفتی گربه میبینم تو چشماش نگاه کنم خواستم‌بدونم به شما پیام‌بدم‌دیدمش یا شما منو یادتون م ...

اسی خواهش میکنم اینو بگو

اسی میشه لطفا راجع به آزمون و ازدواجم با شخص مورد نظرمو بگین   صلوات میفرستم براتون

زوباور نباش، کسی به جز خدا از آینده خبر نداره،دعانویسی و جادو و جنبل دروغ محضه فریب نخور

نه بسوزونش بعد مث آب شده رو بنداز تو آب روون

سلام من به کمکتون احتیاج دارم ، برای باطل کردن طلسم و دعا ...چرا تاپیک ایتا پاک شدش؟

لطفا ریپلایم کنید و درخواست رو قبول کنید

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
سلام من به کمکتون احتیاج دارم ، برای باطل کردن طلسم و دعا ...چرا تاپیک ایتا پاک شدش؟ لطفا ریپلایم ک ...

گزارش بزن برای این کلاهبردار

خودتو ننداز توی دام اینجور چیزها

همه چیز دست خدا است

گزارش بزن برای این کلاهبردار خودتو ننداز توی دام اینجور چیزها همه چیز دست خدا است

آره صد در صد دست خداست ولی به بعضی کاربرا،  راه باطل طلسم رو با خوندن قرآن گفت ایشون میخوام از این طریق کمکم‌کنن نمیخوام برم سمت دعانویس از این که هست کارم پیچیده تر بشه

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅