2777
2789

سلام وقتتون بخیر،توی بعضی از صفحات خوندم شما موکل دارین

من الان نزدیک به ۶ سال که فهمیدم طلسم هستم ،بخت زندگیمو بستن پیش هرکی دعا گرفتم فقط تا ۲ ماه زندگیم رو روال بوده بعد از اون روز از نو روزی از نو میخواستم بپرسم شما راهی برای باطل کردنش میدونید یا فرد قابل اعتمادی رو میشناسید ؟

در حقم خیلی لطف میکنید اگه کمکم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی تو رو خدا جواب مو بده من الان ۳۰ سالم شده چه کار کنم بختم بسته هست خاستگار میاد نمیشه خواب مار و گربه سیاه دیدم رفتم دعا نویس دعا خوانی کرد دیگه نمیبینم ولی واقعا جور نمیشه ازداوج یا خانواده ام راضی نیستن یا طرف میاد میبینه میره خبری نمیشه

سلام ۳روزه استرس و قلب درد و معده درد عجیبی دارم و یهو میوفته به جونم و یهو هم خوب میشه 

دعایی چیزی برام انجام دادن یا نه اخه خیلی عجیبه بعد خودمم دعای رفع استرس خوندم بعد از اینکه خوندم دعارو و حرز امام جوادی ک داشتمو اوردم پیشم انگار اروم شدم یکم 

درصورتی که دیروز از داروخونه قرص گرفته بودم ولی زیاد افاقه نکرد الان یهو این حس برام بوجود اومد ک نکنه برام دعا کردن اخه خیلی حالم بد بودش هیچوقت اینجوری استرسی نشده بودم ت زندگیم ک از کنترلم خارج شه و خیلی حس میکنم یچیزی از کنارم رد میشه و کم حوصله هم شدم🥺

همه طلسمها یه جور باطل نمیشن . بعضی ها مدل باطل کردنشون فرق داره من جایی زنگ زدم واسه سرکتاب بهم گف ...

از کجا فهمیدین براتون دعا کردن؟ منم جدیدن خیلی استرسی شدم حس میکنم دعا کردن برام میشه بگید

از کجا فهمیدین براتون دعا کردن؟ منم جدیدن خیلی استرسی شدم حس میکنم دعا کردن برام میشه بگید

گیر وگور و گرفتاری توزندگیم زیاد بود

و ازدواجم هیچجوره صورت نمیگرفت

با اینکه تکنسین برق هستم و از همه چی سر در میارم

و کار و خونه هم دارم .هیچ پیشرفتی توزندگیم نبود

و رفتم سرکتاب گرفتم گفتش طلسمه

نه گلم تقدیر اینه

سلام میشه به منم بگیدشوهرم جادووطلسم داره؟فال قهوه میگیره همش بهش میگن جادوداری نمازخونم هست سرش توکارخودشه کاراش خوب پیش نمیره.تشکر.کاش ببینی پیاممو

لطفا یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرستید.ممنون🙏🏻

سلام

به پست دیدم که راجع به جادو و ماوراء گفتید پاسخ میدید و صلوات بفرستیم و گویا شما موکل دارید

یه سوالی دارم اینه که من کسی رو دوست دارم ک ایشونم من و دوست داره ولی خانواده اش مخالف ازدواج ما هستن

چندین بار دعا پیدا کرده این اقا تو خونه اشون

و من خیلی خواب خانواده اشون رو میبینم

این چند وقت هم بیش از حد خواب مادرشونو میبینم

و اینکه بینمون چند روزیه بی دلیل شکرابه و ارتباطمون خیلی کم شده با هم

خیلی از این موضوع ناراحت و نگرانم

میشه از موکلتون بپرسید دعا و یا طلسم داریم یا نه ؟

چی کار باید کرد ؟

خیلی اذیت میشم از این فاصله و مشکلات

به هر دری میزنیم نمیشه نمیدونم چرا 😔

ممنون میشم پاسخ بدید ، میفرستم صلوات رو براتون