2777
2789

سلام عزیزای دلم

من شنیدم شیاف گیاهی لیابل برای تنگی واژ...ن و از اون مهمتر دفع کیست ، فیبروم ، عفونت و کلا پاکسازی رحم خیلی خوبه.

تو رو خدا اگه تجربه ای دارید بگید می‌خوام استفاده کنم ولی میترسم خدای نکرده عوارض داشته باشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبلیغاتی که میگن با یه قرص لاغر میشید 

تمام مشکلات واژینالتون حل میشه

پوستتون درخشنده میشه

اینا همش دروغه 

انسان ذاتش تنبله دنبال میانبر هست  واسه ورزش نکردن واسه دکتر نرفتن واسه همین جذب این تبلیغات میشه

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

نشنیدم اسمشو  پزشک معرفی کرده؟؟

نه عزیزم از خانومای همین سایت و چندتا سایت و کانال دیگه تو ایتا و سروش و اینا شنیدم

خیلی تعریف شو میکنند. ظاهراً گیاهی عه و دارای ویتامین سی و کلا رحم و پاکسازی میکنه

تبلیغاتی که میگن با یه قرص لاغر میشید  تمام مشکلات واژینالتون حل میشه پوستتون درخشنده میشه ا ...

اتفاقا من با قرص ۲۰کیلو لاغرشدم بعدشم رفتم ازمایش و سونو هم دادم هیچ مشکلی نداشتم کی گفته تبلیغه

زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.
اینو استفاده نکردم ولی شیاف چهل گیاه استفاده کردم خیلی عالیه همه کیستام بااین شیاف دفع شدن 

تو رو خدا راست میگین عزیزم؟ من کیست دارم و اینکه ضخامت دیواره رحمم زیاده . داشتم تحقیق میکردم که رسیدم به شیاف گیاهی لیابل که گفتند رحم و تخمدان ها رو کامل پاکسازی می‌کنه.

حتی به خانمی بعد ۷ سال با این شیاف باردار شده.

ببخشید میشه کامل توضیح بدین دربارش عزیز دلم؟ 🥺🥺🥺