2777
2789
عنوان

💥💥💥 تنگی وا... ژن با شیاف گیاهی لیابل⁦💥💥💥

| مشاهده متن کامل بحث + 32708 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبلیغاتی که میگن با یه قرص لاغر میشید  تمام مشکلات واژینالتون حل میشه پوستتون درخشنده میشه ا ...

درسته عزیزم من خودمم میدونم خیلی چیزا الکیه ولی اینو واقعا تعریف کردن ظاهرا یه شیاف کاملا گیاهیه که توش ویتامین سی هم داره و کل عفونت ها و کیست ها و مواد زاید رحم و دفع می‌کنه .‌ بخاطر ویتامین سی داخلشم انگار تنگ کننده واژ...ن هم هست

شیاف جذبی شاندرمن هم استفاده کردم اینم خوب بود قدرت تنگ کنندگی خیلی بالایی داشت 

عزیزم من بیشتر از تنگ کنندگی برای دفع کیست و پاکسازی رحم میخواستم چون ببخشید تنگیش بد نیست واسه همین مشکلم همینیه که گفتم 😅😅

چطوزی استفاده کردی 

۳شب پشت سرهم استفاده کردم ۵شب استراحت ،۳شب استفادع ۱۰شب استراحت،۳شب استفادع ۱۵شب استراحت

این طرز استفادشه ولی اگ بین هر استفاده ای پریود شدیم باید از اول شروع کنیم 

زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.
چرا عزیزم؟ آخه خییلی تعریف شو کردن خانومایی که استفاده کردن

بدون تجویز پزشک چیزی مصرف نکنید نازایی بگیری خدایی نکرده تومور میخایی چیکار اینا اگه خوب بودن گزینه اول دکترا بودن

یا فاطمه الزهرا ❤️
عزیزم من بیشتر از تنگ کنندگی برای دفع کیست و پاکسازی رحم میخواستم چون ببخشید تنگیش بد نیست واسه همین ...

منم در حال اقدامم سونو دادم گفت کیست ریزه دارم بخاطر همین این شیافو گرفتم استفاده میکنم برای پاکسازی رحم 

زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.
 بدون تجویز پزشک چیزی مصرف نکنید نازایی بگیری خدایی نکرده تومور میخایی چیکار اینا اگه خوب بودن ...

درسته گلم ولی اینها مربوط به طب سنتی هستن... طب سنتی رو هم کلا پزشک های طب نوین قبول ندارن چون بازارشون کساد میشه و داروهای شیمیایی پر از عوارض شون میمونه رو دست شون.

درحالیکه خیلیا از همین داروهای گیاهی طب سنتی نتیجه های زیادی واسه بیماری های مختلف شون دیدن که از نزدیکانم هستند

واسه همین اگه اون داروی گیاهی معتبر باشه واقعا خیلی بهتر از داروهای شیمیایی تجویز شده توسط پزشک عه

منم در حال اقدامم سونو دادم گفت کیست ریزه دارم بخاطر همین این شیافو گرفتم استفاده میکنم برای پاکسازی ...

منظورتون شیاف چهل گیاه هستش عزیزم؟

و اینکه از عطاری باید بخرم؟