سلام بچه ها خوبین؟ میخواستم یه مشورتی باهاتون بکنم. من و پسر دوست بابام از بچگی باهم بزرگ شدیم و اون یک سال از من بزرگتره. من بیست سالمه و اون بیست و یک سالشه. از بچگی باهم رفت و امد خانوادگی داریم و کلی باهم مسافرت رفتیم. تو مسافرتامون صمیمی هستیم ولی هیچپقت تو کارای همدیگه دخالت نمیکنیم. اخرین بار ۳ اسفند رفتیم مشهد. از اونموقع تا حالا یکم رفتارش عجیب شده. بهم پیام داد گفت از یه دختری خوشش میاد ولی روش نمیشه بهش بگه و من کمکش کنم. منم قبول کردمو و به سری نکته بهش یاد دادم که دختره خوشش بیاد. گفت اسمتو چی سیو کنم گفتم هر چی خاستی مهم نیست. اسممو سیو کرد سی سی. دیشب یه قضیه خیلی مسخره ای رو عنوان کرد و الکی الکی دعوا راه انداخت جوری که من اشکم در اومد. بهم گفت خیلی مغروری و فقط به خاطر خانوادت احترامتو نگه میدارم. بعد از یکی دو ساعت بهم پیام داد وقتی ناراحت و احساسی میشی خیلی خوشگل میشی:)) تا حالا هیچوقت از این حرفا نزده بود. من خیلی هنگم. باید ازش فاصله بگیرم به نظرتون؟ چشه این؟ دارم روانی میشم از این رفتاراش. جوریم هست که ما تقریبا هر دوهفته همو میبینیم و تو مهمونیا مثل قبل برخورد میکنه.