2777
2789
عنوان

توروخدابیاین ترسیدم

302 بازدید | 23 پست

سلام من خونه تنهام ازهمون اول زندگیم شوهرم بخاطرکارش بغضی شبهانیس الان که نشسته بودم کلاپرده هارومیکشم اندازه یه وجب بیرون دیده میشه لامپ توحیاط روشنه بعدیه لحضه درحده یک ثانیه عجیب روشن شدش حیاط یه نورزیادیه ساعت قبل والان یهویی درحده ۱ثانیه سیاه شدش هیچوقت اینجوری نشده برقهاوایناهم سالم اصلااتصالی نداره ترسیدم نمیدونم چرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چراغا معمولا اینطور میشن طبیعیه خودتو آزار نده

اخه میدونی لامپ توحیاط روشن بودش یه نورزیادبودانگاری که من متوجه شدم😭باخودم گفتم شایداتوحیاطه همسایه هستش ولی الان بازیه ثانیه تاریک شدش ریدم به خودم

همسایه ها بیرون نیستن تو کوچه؟ با کسی ارتباط نداری الان باهاش تماس بگیری?  یوقتا ی حالتی هست ت ...

هواهم صافه شانسه من چرابرادرشوهرمادرشوهرم هستن بدموقعه زنگ بزنم بعدمیگن هیچی نبودهمین یه شبوتااخرشب میکوبن توسرم

اتفاقاازدزدوادمکش نمیترسم خاطرجمعه محله مون برتادرشوهرم مادرشوهرم همه نزدیکن دزدباشه خوشحال ترم فک ی ...

امشبو نمیری پیششون؟ 

درک میکنم ترسیدی 

انشاءالله خدا دلتو ب وجودش گرم کنه شجاعتت افزون بشه