اما تو این مسیر باید موانع رو بشناسیم
شیطان میخواد مانع ایجاد کنه، دو تا کار عمده میکنه یعنی این دو تا هربه اش خیلی بزرگتر از اون یکی هاست که خدا تو قرآن بهمون گفته، یکی تلاش میکنه ادم ناامید بشه یکی مغرور بشه
غرور و ناامیدی هر دو از گناهان کبیره هست و مانع رسبدن انسان به خداست
هر فکری که به ذهن ما رسید که غرور یا ناامیدی رو بهمون القا کرد باید یقین بدونیم از طرف شیطانه و به خدا پناه ببریم.
مثلا اینکه ببین تو چقدر خوبی، اصلا فلانی مثل تو نیست ها، اینجا باید بدونیم که هر خیری به ما برسه از طرف خدا میرسه و هر شری برسه از اعمال خودمون میرسه این آیه قرآنه، بزرگان میگن هر وقت کار خوبی انجام دادی بگو الحمدلله چون اگر فکر کنی کار خودت بود آغاز سقوط تو هست، و اینکه باید بدونیم هر فکری که مارو بخواد ناامید کنه از طرف شیطانه
خدا تو ابتدای قرآن ویژگی مومنان رو وقتی بیان کرده فرموده کسانی که به عالم غیب ایمان دارند و نماز میخوانند، ما باید ببینیم چقدر به عالم غیب ایمان داریم، اگر ظاهری به همه چیز نگاه کنیم که نمیشه بهش گفت ایمان، ما وطیفمونه تلاشمون رو بکنیم و نتیجه رو بسپریم دست خدا و یقین داشته باشیم همه چیز دست خداست
امام ره توحیدشون خیلی قوی بود، وقتی تو اون شرایط که ما مقابل امریکا هیچ چیزی علنا نداشتیم آمد و گفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند یعنی واقعا یقین داشت که قدرت دست خداست و سلاح و این چیزها ظاهریه، یعنی واقعا به عالم عیب یقین داشت یعنی یقین داشت به این فرمایش خدا که فرموده اگر شما خدا را(دین خدارا) یاری کند خداوند شما را یاری میکند
با همین یقین ها و با امدادهای عیبی خدا ما انقلاب کردیم و تو جنگ تحمیلی پیروز شدیم و حتی یک وجب خاکمون رو ندادیم و حتی تو همین زمان که حمله ها شدید تر و پیچیده تر از همیشه هست از جمله تو اغتشاشات اخیر، ما پیروز شدیم و هیچ غلطی نتونستند بکنند.
یک مسئله خیلی مهم اینه که دائما باید توکل و توسل داشته باشیم، دائما باید از خدا و اهل بیت(ع) بخوایم کمکمون کنند چون تنهایی هرگز نمیتونیم.
نگید نمیشه نگید ناامیدم اتفاقا شما که هدفتون مقدسه باید تلاشتون خیلی بیشتر از کسانی باشه که هدفشون مادیه، شما و ما باید بشیم مثل بنت الهدی صدر دختر شهید صدر که گفت من کسی هستم که بر زمان اثر میذاره نه زمان بر من. حتما نماز اول وقت بخونید و نماز شب و زیارت عاشورا هم عالیه. با شهدا دوست و رفیق باشید حتی شده روزی چند صلوات بهشون هدیه بدید و مطمئن باشید همه جوره اثر رفاقت باهاشون رو میبینید زندگینامشون رو زیاد بخونید تو کانالهایی که برای شهداست عضو بشید
و در نهایت، اینها حرفهای بزرگانه حرفهای دینه دعا کنید خودم هم بهشون عمل کنم با کمک خدا و اهل بیت(ع) و التماس دعا دارم🌷