2777
2789

سلام خانمهای گل نماز روزه هاتون قبول حق باشه و التماس دعا دارم🌷

چند ماه پیش دوستم یک تاپیکی بهم معرفی کردند در رابطه با شهدا که یکی از خانمهای سایت توسل به شهدا داشتند و ماجرای اتفاقی که براشون افتاد

امروز یادم افتاد گفتم این تاپیک رو بزنم تا شما هم ببینید، خیلی قشنگه.

ان شاالله زندگیمون و رفتنمون مثل شهدا باشه با کمک و شفاعت خودشون و حضرت زهرا(س).

هدف از توسل به شهدا فقط حاجت روایی نیست، بلکه در درجه اول رفاقت با شهداست. آخه آدمها شبیه رفیق هاشون میشن🍃

لینک تاپیک رو میذارم.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9043951/داستان-حقیقی-معجزه-دعای-شهدا?page=1

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

@دختر40کیلویی  

سلام خواهر جان. من رو یادتون میاد؟

یک مدت قبل تو یک تاپیکی در مورد دعا کردن و... صحبت میکردیم. بعد شما پرسیدید درباره دعایی که داشتید، من وقتی خواستم جواب بدم دیدم تعلیق شدید. الان دیدم خداروشکر دوباره برگشتید. اینجا صحبت کنیم یا تو خصوصی؟ 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@دختر40کیلویی     سلام خواهر جان. من رو یادتون میاد؟ یک مدت قبل تو یک تاپیکی در مورد دع ...

سلام عزیزم خوب هستین؟ شرمنده من خاطرم نیست میشه یه توضیحی بدین بلکه یادم بیاد 

هرجا راحتی شما فرقی نداره

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

سلام عزیزم خوب هستین؟ شرمنده من خاطرم نیست میشه یه توضیحی بدین بلکه یادم بیاد  هرجا راحتی شما ...

ممنونم طاعاتتون قبول باشه.

درباره دعا کردن و کیفیتش صحبت میکردیم

بعد گفتید یک دعایی داشتید که مستجاب نشد بعد اون ناامید شدید و...

یادتون اومد؟

ممنونم طاعاتتون قبول باشه. درباره دعا کردن و کیفیتش صحبت میکردیم بعد گفتید یک دعایی داشتید که مستج ...

راستش دقیقا خاطرم نیست. 

در خصوص چهله ایت الله حق شناس بود؟ 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

سلام، من خیلی از تاپیک های شما با این مضامین حاجت روایی خوندم، خدا خیرتون بده ممنونم🌹🌹.  ازتون می‌خوام بین دعاهاتون منو هم دعاکنید، که محتاج هر خیری هستم که بهم برسه، من دیروز چله توسل به شهدا رو شروع کردم، امیدوارم همه چی درست بشه

شما این حدیث از امام حسن (ع) ( هرکس در دلش هوایی جز رضایت خدا نباشد من تضمین میکنم خداوند دعایش را مستجاب میکند) رو زیاد به کار بردید، یعنی برای کار منم که شاید یه مقدار آرمانی و دور از ذهن باشه مستجاب میشه؟ من برای شروع وانجام اون کار حتی انگیزه و امید ندارم و دوست دارم یه عطش تموم نشدنی داشته باشم تا بتونم حداقل وظیفه خودمو درست انجام بدم تا بتونم راحت بسپارم به خدا، خلاصه لطفاً اگر تونستید برای من دعا کنید.

ممنون

سلام، من خیلی از تاپیک های شما با این مضامین حاجت روایی خوندم، خدا خیرتون بده ممنونم🌹🌹.  ازتو ...

سلام بانو جان، چشم دعاتون میکنم شماهم لطفا دعام کنید🌷

در مورد حدیث امام حسن علیه السلام، خیلی مهمه که ته قلب ما چی باشه. یعنی محور برای ما چی باشه تو زندگی، خوب هممون یک سری خواسته ها داریم و عین فقر و نیاز به خداییم، اما مهمه که خواسته هامون رو محور قرار بدیم یا خدا و رضایتش رو.

اونی که محور براش خواسته هاش هستند خوب نمیتونه به خدا اعتماد و توکل بکنه چون میگه من همین خواسته ام رو میخوام در هر صورت، اما اونی که محور براش خداست، میگه خدایا نیاز من اینه هرطور که تو صلاح میدونی بهم بده، من اونی رو میخوام که تو بخوای که تو راضی باشی.

یعنی خدایا تو برام مهمی مهم تر از هر چیزی.

کسی که اینقدر عشق به خدا داره یعنی به خدا حسن ظن داره و اعتماد داره یعنی باور داره اونی رو که میخواد اگر به صلاح باشه خدا میده اگر به صلاح نباشه یک چیز بهتر میده در هر صورت اونی که خدا میده بهترینه و هر خیری فقط از جانب خدا میرسه و لاغیر.

تسلیم شدن در برابر خواست الهی خیلی مهمه، شما وقتی یک وکیلی بگیری دیگه نمیگی آقا یا خانم وکیل اینجارو اشتباه کردی اونجا تو دادگاه فلان حرف رو اشتباه گفتی و... چون میدونی اون تخصصش رو داره و کارت رو سمردی دست خودش.

حالا وقتی خدا فرموده بنده من به من توکل کن من رو وکیل قرار بده یعنی باور داشته باشیم خدا هم آگاهه به همه چیز و عقل کل هست و ماییم که آگاه نیستیم و عقلمون ناقصه و هم اینکه قادره به همه چیز و ما عاجز و ناتوان و مخلوقیم و هم اینکه ارحم الراحمینه و بنده ای که بره در خانه اش رو دست خالی رد نمیکنه. البته تلاش ماهم مهمه که اگر نیاز به تلاش ما باشه باید تلاش کنیم و توکل بدون تلاش بی معنیه، اما گاهی شرایط طوری میشه که همه درها بسته میشه و اصلا حایی برای تلاش ما وجود نداره کاری از کسی برنمیاد، پس باید در هر صورت توکل کرد و البته توسل.

در واقع دعا کردن یک وسیله ای هست برای نزدیک شدن به خدا. 

با امید دعا بکنید و به خدا بسپارید. تو هرکاری اول اهل بیت علیهم السلام رو و بعد شهدایی که پیش خدا و اهل بیت(ع) خیلی عزیز هستند رو واسطه قرار بدید. همین شهدایی که تاپیک براشون هست، اگر به اون بالا بالاها رسیدند چون دلشون رو از محبت غیر خدا خالی کردند و بزرگترین حاجتشون یعنی زندگی در راه خدا و شهادت رو از خدا گرفتند. 

ان شاالله حاجاتتون براورده به خیر بشه عاقبت بخیر بشید.

خدایا چنان کن سرانجام کار/ تو خشنود باشی و ما رستگار

سلام بانو جان، چشم دعاتون میکنم شماهم لطفا دعام کنید🌷 در مورد حدیث امام حسن علیه السلام، خیلی مهمه ...

خدا خیرتون بده و به دلتون آرامش بده،،، خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و بهم جواد دادید🥰😍 لطف کردید، من کنکوری ام، خیلی آماده نیستم و انگیزه و امید و هیچی ندارم که بخوام جدیییی با عطش زیاد و بدون خستگی درسمو بخونم و اووووونطور که باید تلاشمو بکنم ولی دوست داشتم هدف از درس خواندنم این باشه که یه کاری واسه ظهور امام زمان انجام بدم که خدا هم راضی باشه، با خودم میگم من کسی نیستم ولی شاید به خاطر اینکه به خدا و ائمه و این انقلاب و نظام اعتقاد قلبی دارم وظیفمه درس بخونم و یه کاری در حد وسعم انجام بدم ولی حیییف که خیلی تنبلم و با خودم میگم آخه من و چه به این افکار گنده😕🤦🏻‍♀️

خدا خیرتون بده و به دلتون آرامش بده،،، خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و بهم جواد دادید🥰😍 لطف کردید، من ...

سلام عزیزم خیلی معذرت میخوام من پیامتون رو اون روز نتونستم جواب بدم بعدش به کل یادم رفت.

شما هدفتون خیلی مقدسه الحمدلله، پس توی رسیدن به هدف باید بدونید موانعی هست. 

تو هر کاری هر عملی و کلا توی زندگی، اگر محور خدا و رضایتش نباشه یعنی توحید مشکل داره. دین اومده به ما توحید رو یاد بده ریشه همه خوبیها توحیده و ریشه همه بدیها شرکه، پس وقتی میگیم "لا اله الا الله" باید این رو تو تک تک لحظه هامون پیاده کنیم.

اگر فکرمون قلبمون توحیدی باشه تو هر موقعیتی فکر میکنیم الان چه کاری درسته و مورد رضایت خداست اما اگر نباشه به این فکر میکنیم که مثلا درس بخونم دکتر بشم اسم و رسمی پیدا کنم ثروتمند بشم و... و چون روح ما با لذتهای گذرا ارضا نمیشه اگر به خاطر هر هدفی عیر خدا زندگی کنیم تهش به پوچی میرسیم، رون ما میگه خوب میخواستی دکتر بشی بهت بگن خانم دکتر الان شدی و گفتن، اون لذته اون ارامشی که میخوام رو تامین نکرد بعدش چی؟ و ادم میبینه سالهاست داره زندگی میکنه و روح و قلب مدام میپرسه خوب بعدش چی؟ 

اما وقتی محور خدا باشه، هرچی تو این مسیر بیشتر قدم برداریم شیرینی و لذت بیشتری رو میچشیم، لذتی که از جنس لذات مادی نیست گذرا و تموم شدنی نیست بلکه روز به روز هم بیشتر میشه. دیگه ادم میدونه برای چی داره زندگی میکنه هدف داره پس امید داره شوق داره

به خاطر همینه آدمهایی که درک کردند فلسفه زندگی رو و تو راه درست قدم برمیدارند یک ارامش عمیقی تو وجودشون هست، چون اون مسیره هر لحظه اش پر از عشقه، حتی سختیهای زندگی هم اونهارو از پا در نمیاره چون پناه دارند تکیه گاه دارند و هدف، مثل حاج قاسم

حاج قاسم لبخندش آرامشش الکی نبود واقعی واقعی بود

خیلی زحمت و سختی کشید سختیها و زحماتی که تصورشم نمیتونیم بکنیم اما چون همون زحمتها و خستیگها تو راه رسیدن به معبود بود همون هم لذت بخش بود براش.

ادامه رو پست بعد میگم

خدا خیرتون بده و به دلتون آرامش بده،،، خیلی ممنونم که وقت گذاشتید و بهم جواد دادید🥰😍 لطف کردید، من ...

اما تو این مسیر باید موانع رو بشناسیم 

شیطان میخواد مانع ایجاد کنه، دو تا کار عمده میکنه یعنی این دو تا هربه اش خیلی بزرگتر از اون یکی هاست که خدا تو قرآن بهمون گفته، یکی تلاش میکنه ادم ناامید بشه یکی مغرور بشه

غرور و ناامیدی هر دو از گناهان کبیره هست و مانع رسبدن انسان به خداست

هر فکری که به ذهن ما رسید که غرور یا ناامیدی رو بهمون القا کرد باید یقین بدونیم از طرف شیطانه و به خدا پناه ببریم.

مثلا اینکه ببین تو چقدر خوبی، اصلا فلانی مثل تو نیست ها، اینجا باید بدونیم که هر خیری به ما برسه از طرف خدا میرسه و هر شری برسه از اعمال خودمون میرسه این آیه قرآنه، بزرگان میگن هر وقت کار خوبی انجام دادی بگو الحمدلله چون اگر فکر کنی کار خودت بود آغاز سقوط تو هست، و اینکه باید بدونیم هر فکری که مارو بخواد ناامید کنه از طرف شیطانه

خدا تو ابتدای قرآن ویژگی مومنان رو وقتی بیان کرده فرموده کسانی که به عالم غیب ایمان دارند و نماز میخوانند، ما باید ببینیم چقدر به عالم غیب ایمان داریم، اگر ظاهری به همه چیز نگاه کنیم که نمیشه بهش گفت ایمان، ما وطیفمونه تلاشمون رو بکنیم و نتیجه رو بسپریم دست خدا و یقین داشته باشیم همه چیز دست خداست

امام ره توحیدشون خیلی قوی بود، وقتی تو اون شرایط که ما مقابل امریکا هیچ چیزی علنا نداشتیم آمد و گفت آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند یعنی واقعا یقین داشت که قدرت دست خداست و سلاح و این چیزها ظاهریه، یعنی واقعا به عالم عیب یقین داشت یعنی یقین داشت به این فرمایش خدا که فرموده اگر شما خدا را(دین خدارا) یاری کند خداوند شما را یاری میکند

با همین یقین ها و با امدادهای عیبی خدا ما انقلاب کردیم و تو جنگ تحمیلی پیروز شدیم و حتی یک وجب خاکمون رو ندادیم و حتی تو همین زمان که حمله ها شدید تر و پیچیده تر از همیشه هست از جمله تو اغتشاشات اخیر، ما پیروز شدیم و هیچ غلطی نتونستند بکنند.

یک مسئله خیلی مهم اینه که دائما باید توکل و توسل داشته باشیم، دائما باید از خدا و اهل بیت(ع) بخوایم کمکمون کنند چون تنهایی هرگز نمیتونیم. 

نگید نمیشه نگید ناامیدم اتفاقا شما که هدفتون مقدسه باید تلاشتون خیلی بیشتر از کسانی باشه که هدفشون مادیه، شما و ما باید بشیم مثل بنت الهدی صدر دختر شهید صدر که گفت من کسی هستم که بر زمان اثر میذاره نه زمان بر من. حتما نماز اول وقت بخونید و نماز شب و زیارت عاشورا هم عالیه. با شهدا دوست و رفیق باشید حتی شده روزی چند صلوات بهشون هدیه بدید و مطمئن باشید همه جوره اثر رفاقت باهاشون رو میبینید زندگینامشون رو زیاد بخونید تو کانالهایی که برای شهداست عضو بشید

و در نهایت، اینها حرفهای بزرگانه حرفهای دینه دعا کنید خودم هم بهشون عمل کنم با کمک خدا و اهل بیت(ع) و التماس دعا دارم🌷

یک چیزی هم بگم، یک نفری میگفت من خیلی تلاش کردم برای کنکورم اما رتبه ها که امد نتیجه دلخواهم نبود، میتونستم تو یک سری رشته ها تو دانشگاه دلخواهم قبول بشم تو یک سری رشته ها نه و من رشته ای میخواستم که اسم و رسم دار باشه، پس راضی نشدم و اون رشته بالایی رو تو دانشگاه دیگه زدم که دور بود و خلاصه آخرش به صررم تمام شد و فهمیدم اون چیزی که خدا برام رقم زده بود هیر بود و من فقط خودم رو خسته کردم و حتی نتونستم لیسانسم رو بگیرم اونقدر که مشکلات سر راهم سبز شد برای درس خوندن. اما اگر اون رشته ای که رتبه ام میرسید رو میزدم هم لیسانسم رو گرفته بود هم خیلی مفید تر بودم

خلاصه که تلاشتون رو بکنید اما نتیجه رو بسپرید دست خدا که خدا هرچیزی برامون رقم بزنه خیره یقینا.

سلام عزیزم خوب هستین؟ شرمنده من خاطرم نیست میشه یه توضیحی بدین بلکه یادم بیاد  هرجا راحتی شما ...

من دختر۴۰کیلویی رو خیلی دوسدارم حرفاش حس خوبی بهم میدن 

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
ممنون ذخیره کردم بعداً بخونم 

هر جور راحتید اما من جای شما بودم الان میخوندم، نهایتش ده دقیقه زمان ببره اما ارزشش رو داره