2777
2789
عنوان

تجربه شپش داشتی بیا

1165 بازدید | 54 پست

بچه ها الان نزدیک به یک ماه سرم بشدت میخاره،توی سرم هیچی پیدا نکردم،بجز چیز خیلی ریز انگار دم هم داده بعد توش هم سیاه وقتی از سر جدا میکنم زیر دست احسال نمیشه نمیدونم اونا تخم شپش هست یا مال ریشه مو،بعد الان یک ماه گذشته اگه شپش بود الان باید خود حشره شپش رو توی سرم پیدا میکردم دیگه درسته؟واینکه روی گردنم هم میخاره انگار جای نیش حشره باشِ حالا نمیدونم شپش هست یا یه حشره دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنار گوش هات.  پشت گردنت. دنبالش بگرد بگو یه نفر برات نگاه کنه اگه شپش باشه میچسبه به مو جدا نمی‌شه 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

شپشه حشره شپش خیلی سخت پیدا میشه برو حموم نزن کننده بزن حسابی بعد با شونه دندونه ریز شونه کن اگه باشه میبینی

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر

شامپو ضد شوره مخصوص موهای چرب مدیلن 

با شانه ضد شپش 

سه روز یبار برو حموم باهاش موهاتو بشور بزار بمونه ۱۰ دیقه حدااقل 

بعد بشور 

نرم کننده زیاااد بزن 

بعد با شانه مخصوص ترجیحا فلزی باشع 

لایه های نازک شونه کن هر چی هست در میاد خودتم میبینه

دم داره شپشه 

سیاهاشم رشک میگن

برو دکتر یا از داروخانونه شامپو مخصوص داره بگیر

یه روش هم شنیده بودم سس مایونز با سرکه فک کنم باید چندساعتی بزنی و.. دقیق نمیدونم

همون شامپو مخصوص رو بگیر

زیرت یه پارچه سفید بزار موهاتو شونه کن ببین روپارچه شپش میفته

😖 

آره دیگه اونا تخم شپشه . شپش هم دیده نمیشه . شامپوی مخصوصشو بزن بعدش که از حموم درومدی اون تخما رو جدا کن . 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

روی تار های موت نگاه کن ببین یچی مث حالت شوره مو به تار موهات چسبیده که به سختی جدا میشه؟ یعنی مث شوره نیس که با یه تکون جا به جا شه

اگه که چسبیده به تار موهات اون تخم شپشه و مبتلا شدی

از داروخانه شامپو مخصوصو بگیر چند بار استفاده کنی حل میشه

سعی کن این تخماهم جدا کنی از سرت ، ولی اینکه حشره ی دیگه ایی باشه نمیدونم

نه دم باقی ، نه غم باقی🌊