2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید دارم دیونه میشم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 66 پست
اخی عزیزم💔💔چقدر شرایطتت سخته.بعضی چیزایی که گفتی برای منم همونه اما حداقل اینجور کتک زدنو نه.واقعا ...

قربونت بشم خدانکنه تو اینارو تجربه کنییییی 

اره تنها راهم در خوندنه و خودمو ب ی جایی میرسونم چون اینطوری تاب نمیارم جلو اینا 

یک عدد کیوت🥺
همدردیم 😔😔😔 میگن میری فکر میکنی شدی کی🥲خودتو بالامیگیری مارو نمیبینی اخه مگر شده مگه ذوق کردن ک ...

بخدا من بعضی وقتا ساعت ۶ عصر تازه میرسم خونه.از ۸ صبح تا ۶ عصر درگیر دانشگاهم بعد بگم‌ خستم و الان نمیتونم فلان کارو انجام بدم میگن حالا مگه چیکار کردی؟ما هم خسته ایم.میفهممت.عزیزم چه رشته ای میخونی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا ب این چیزا اهمیت نده من ۶ سال یبارم برام لباس نمیخریدن همیشه خشتک شلوارام وصله زده و پاره بود ه ...

مرسیییی عزیزدلم برا انگیزه ایی که بهم دادی 😍😍😍😍 دختر قوی قشنگ ترین چیزی بود ک شنیدم انشاالله توهم خدا کمک بده عزیزدلم😘

یک عدد کیوت🥺
قربونت بشم خدانکنه تو اینارو تجربه کنییییی  اره تنها راهم در خوندنه و خودمو ب ی جایی میرسونم چ ...

میفهمم💔 من ۲۰ سالمه و واقعا هنوز نمیتونم خودم هیچ جا برم نمیذارن.خیلی وقتا خسته میشم اما ادامه میدم چون راه دیگه ای نداره.چه میشه کرد...

بخدا من بعضی وقتا ساعت ۶ عصر تازه میرسم خونه.از ۸ صبح تا ۶ عصر درگیر دانشگاهم بعد بگم‌ خستم و الان ن ...

اخ گفتی منم مامانم تمام کارارو میزاره برای من منم ساعت ۶ میام از دانشگاه درسته سر صتدلی نشستن و گوش دادن به استاد هیچی نیست از نظرشون ولی ما از نظر ذهنی خسته میشیم واقعاااا 

من فعلا ترم ۲ کاردانی رشته نرم افزارم  خدا بخواد مهندس میشم 😁 شما چه رشته ایی هستید؟

یک عدد کیوت🥺
میفهمم💔 من ۲۰ سالمه و واقعا هنوز نمیتونم خودم هیچ جا برم نمیذارن.خیلی وقتا خسته میشم اما ادامه میدم ...

خدا هست دختر❤ ماهم خدایی داریم و مطمئنم بعد از اینا زندگی خوبی در پیش و رو داریم میگذره 

یک عدد کیوت🥺
اخ گفتی منم مامانم تمام کارارو میزاره برای من منم ساعت ۶ میام از دانشگاه درسته سر صتدلی نشستن و گوش ...

اره واقعا همینه.میگن تو که نشسته بودی مگه چیکار کردی؟ولی خداروشکر من خیلی بهم کار نمیگن انجام بدم از این نظر راحتم.عهههه به سلامتی خانم مهندس اینده❤❤ منم ترم دوم مهندسی مکانیکم

خدا هست دختر❤ ماهم خدایی داریم و مطمئنم بعد از اینا زندگی خوبی در پیش و رو داریم میگذره 

انشا.‌.. که همینطوره❤❤❤ ادم به امید زندست دیگه...

انشا... که به تمام ارزوهات برسی❤

اره واقعا همینه.میگن تو که نشسته بودی مگه چیکار کردی؟ولی خداروشکر من خیلی بهم کار نمیگن انجام بدم از ...

همین ک ‌کارت کمه خیلی خوبه اینا انتظار دارن من درس نخونم هردیقه کار کنم بریدم بخدا 

فدات شم 😍پس همکاری یجورایی مهندس جان🤭

یک عدد کیوت🥺

الهی عزیزم  خیلی واست ناراحت شدم

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
از ابروم میترسم وگرنه بفکر اونم بودم میگن تو هیچ کاری نمیتونی بکنی

آبرو؟!مرده شور آبرویی ک با جونت برابره ببره،قبل از اینکه به کسی بگی پرس و جو کن ببین کجا میتونی بری ،دنبال ی راه واسه فرار باش،البته همینکه رفتی ب یکی از همسایه های خوب یا فامیل خوبتون بگو در جریان باشن،خودتو نجات بده