2777
2789
عنوان

تورو خدا کمکم کنید دارم دیونه میشم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 66 پست
اونارو جایی نمیبرن تو رومیبرن و بعد به اونا اطلاع میدن خودشون میرن

جدیییی؟؟ تنها راهم اینکه رفتم دانشگاه همون لحظه زنگ بزنم ۱۲۳ تا بیان از اونجا ببرنم باید تا بعد ۱۳ تحمل کنم 

یک عدد کیوت🥺

اخی عزیزم💔💔چقدر شرایطتت سخته.بعضی چیزایی که گفتی برای منم همونه اما حداقل اینجور کتک زدنو نه.واقعا دلم میگیره وقتی میبینم چقدر ما باید زجر بکشیم.تنها کاری که ازت برمیاد اینه که با تمام توان درس بخونی و پیشرفت کنی که بتونی زندگیتو نجات بدی.هعی💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا 😔 زنگ بزنی اورژانس اجتماعی شاید بدتر کنن باهات بنظرم درس بخون و مستقل شو 

درسم ک عالیه خداروشکر تنها امیدم اول خدا بعدش درسمه اگر بزاره برم ک همین جند دقیقه پیش مامانم میگف نزارش بره دانشگاه میدونن نقطه ضعف منه

یک عدد کیوت🥺

عزیزم منم زندگیم مثل تو بود با بدبختی دانشگاه رفتم پیش دانشگاهی بودم پدرم هر سری کتکم میزد ک حق نداری درس بخونی تمام دفتر کتابامو پاره میکرد از پنجره پرت میکرد تو خیابون ی بار ب قصد کشت داشت منو خفه میکرد با اینکه روزای خیلی سختی بود ولی صبور‌ی کردم تحمل کردمو درسمو خوندم.درستو بخون کار پیدا کن بعدش فرار کن ازون خونه.فعلا بهانه دستش نده ک جلوی دانشگاه رفتنتو نگیره.ادمایی ک تو سختی دووم میارن در اینده هیچی نمیتونه شکستشون بده چون یاد گرفتن رو پای خودشون وایسن قوی باش

درسم ک عالیه خداروشکر تنها امیدم اول خدا بعدش درسمه اگر بزاره برم ک همین جند دقیقه پیش مامانم میگف ن ...

چقدر این تهدید و میفهمم.منم هر چی میشه میگن دیگه نمیزاریم بری دانشگاه یا اینکه اینطور میگی فکر کردی رفتی دانشگاه حالا مثلا چی شده؟

یه بار رفتم پیش مادربزرگم ولی باز اومدن بردنم😔 شهرمون کوچیکه پیدام میکنن 

مدارکتو بردار و یع خرده پول قرض کن و برو تهران اونجا کار زیاده و گرم خونه هس برا اونایی ک شب جایی ندارن بمونن والا نگران جونت شدم عاخه پنج سال پیش یکی از همسایه ها رو دخترش بنزین ریخت از اون ب بعد فکرم اینه فرار بهتر از موندنه

شاید اگ اونم میرف الان زنده بود انقد حیفم میاد بهش دختر خوشگلیم بود🤦‍♀️هعیییی

عزیزم منم زندگیم مثل تو بود با بدبختی دانشگاه رفتم پیش دانشگاهی بودم پدرم هر سری کتکم میزد ک حق ندار ...

فدای تو بشم عزیزم خیلی خوب درکت میکنم 

نمیزارم جلو پیشرفتمو بگیرن و به محض اینکه برم ترم بالاتر دنبال کار میگردم چون بزور حتی لباس میخرن برام ولی این عید بقیه نو بودن جز من🥲 فقط ی مانتو گرف و روسری

یک عدد کیوت🥺
مدارکتو بردار و یع خرده پول قرض کن و برو تهران اونجا کار زیاده و گرم خونه هس برا اونایی ک شب جایی ند ...

فعلا عیدارو جمع کردم ک اگر کارم ب شکایت رسید پولشو داشته باشم . چون خودش خرجی نمیده فقط دانشگاه باز میشه مقداری میده برای سلف همین 

الهی بمیرم براششش 😔😔😔 کسی قدر مارو نمیدونه 

یک عدد کیوت🥺
چقدر این تهدید و میفهمم.منم هر چی میشه میگن دیگه نمیزاریم بری دانشگاه یا اینکه اینطور میگی فکر کردی ...

همدردیم 😔😔😔 میگن میری فکر میکنی شدی کی🥲خودتو بالامیگیری مارو نمیبینی اخه مگر شده مگه ذوق کردن ک رفتی دانشگاه یعنی اینکه خودمو بالا گرفتم؟

یک عدد کیوت🥺
حتما تا تازه هست زخمات تماس بگیر.شمارش توگوگل هست فک کنم ۱۴۸۰باشه

بتونم فردا صبح وقتی پدرم رفت سرکار همه تا خوابن میر اگاهی عکس واضح گرفتم و خالم در جریانه 

یک عدد کیوت🥺
فدای تو بشم عزیزم خیلی خوب درکت میکنم  نمیزارم جلو پیشرفتمو بگیرن و به محض اینکه برم ترم بالات ...

اصلا ب این چیزا اهمیت نده من ۶ سال یبارم برام لباس نمیخریدن همیشه خشتک شلوارام وصله زده و پاره بود هم دانشگاهیام همش میگفتن چرا فقط ی مانتو داری.اما گذشت... این مسائل فرع قضیست چیزی ک تورو نکشه قوی ترت میکنه تو رو هدف اصلیت تمرکز کن.موفق باشی دختر قوی🌺