2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راضی بودین؟ اخه من هیچییی نخوندم اگه فقط نهایی هارو بخونم میارم بنظرتون پیام نورو؟😂

دقیقا من اینطور بودم بخدا نه یه کلاس رفتم ن هیچی فقط امتخان نهای مدرسرو خوندم خیلیم از پیام نور راضی بودم

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

سعی کن رتبت زیر ۱۵۰۰۰ بشه توی انتخاب رشته هم دقت کن نیا فقط ۲_۳ تا رشته بزن اول رشته های که میخوای بزن بعد از اون بقیه رشته ها که اگه اونو قبول نشدی ی رشته دیگه بیاری ی ترم بخونی ۱۲ واحد پاس کن با معدل بالای ۱۲ ترم بعدش درخواست تغییر رشته بدی خیلی راحته