2777
2789
عنوان

کیا آیفون ایکس دارن؟

189 بازدید | 12 پست

دوستان راضی هستید؟؟

به نظرتون عیب خاصی داره؟

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
من ولی  قدیمی شده دیگه

از همه نظر اوکیه؟

همه اپلیکیشنی میشه روش نصب کرد؟

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایکس ندارم ی مدل بالاتره اگه پولشو داری بخر ولی اگه چیز مهمی نیست می‌تونی با ی اندروید در همون سطح ...

حقیقتا خودم الان پول جمع کردم

فعلا پولی ک جمع شده در حد آیفون ایکس هست

ولی دو دلم

ایکس ندارم ی مدل بالاتره اگه پولشو داری بخر ولی اگه چیز مهمی نیست می‌تونی با ی اندروید در همون سطح ...

ببخشین چ فرقی دارن این ایفون ها با اندروید منم میخاستم بخرم اما تفاوتشون واقعا نمیدونم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
حقیقتا خودم الان پول جمع کردم فعلا پولی ک جمع شده در حد آیفون ایکس هست ولی دو دلم

من خیلی وقته قیمت دستم نیست

عزیزم اگه واقعا دلت می‌خواد از من میشنوی یکم دیگه پول جمع کن بتونی ۱۱ بخری

خودم دارم واقعا عالیه بهت پیشنهاد می‌کنم

ولی ایفون ایکس هم به نظرم اشتباهه میگن قدیمی شده اونم زیاد فرقی با ۱۱ نداره

ببخشین چ فرقی دارن این ایفون ها با اندروید منم میخاستم بخرم اما تفاوتشون واقعا نمیدونم

خیلی خیلی تفاوت داره

اگه می‌خواید دقیق اطلاعات به دست بیارید می‌تونید سرچ کنید فکررر کنم دقیق توضیح داده باشه

من خیلی وقته قیمت دستم نیست عزیزم اگه واقعا دلت می‌خواد از من میشنوی یکم دیگه پول جمع کن بتونی ۱۱ ب ...

مرسی بابت پیشنهادت عزیزم

آره خودمم دلم میخواد بعد مدت ها ک اندروید داشتم الان آیفون بخرم و خب متاسفانه فعلا بودجم به ایکس میرسه

قیمت گوشی هم که روزانه میره بالا

بازم ممنون

ببخشید مثلا چه اطلاعاتی؟

تفاوت ها و شباهت‌هاشون و همینطور خوبی و بدی هرکدوم

چون ایفون تو ایران دردسرش خیلی خیلیییی زیاده اما کارایی هایی داره که اندروید نداره

و برعکس

دیگه به سلیقه و شرایط فرد بستگی داره