2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینید این پسره بگیره یا نه +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 13475 بازدید | 283 پست
     خوبه ولی پیشنهاد میکنم ممد صداش کنی یهو دیدی ژن امیر بودنش خیلی فعال شد

😂😂😂😂کوثافت بگم ممد که فک میکنه اسم رل قبلیم بوده اشتباه گفتم طلاقم میده میره 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂کوثافت بگم ممد که فک میکنه اسم رل قبلیم بوده اشتباه گفتم طلاقم میده میره 

واییییی وایییی به اینجاش فک نکرده بودم  بهش بگو بیا یه بازی کنیم اگه باختی صدات بزنم ممد

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
واییییی وایییی به اینجاش فک نکرده بودم   بهش بگو بیا یه بازی کنیم اگه باختی صدات بزنم ممد

😂😂😂😂😂اونم میگه چشمممممم 

میگه اسم کیو میخای بذاری روم پاره م مبکنه که

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
به نظرم میگیره چون ۲ ماه چیزی نیس که ازن فرصت بخواد فوقش کسی که نخواد بگیره اصلا حرف ازدواج نمیزنه ی ...

آره بنظر منم همینطوره کسی که نخواد بهانه میاره نه اینکه ازت زمان بخواد 

انشالا که بهترین ها اتفاق بیفته و خوشبخت بشی هرچی صلاحه پیش بیاد واسه همه مون🥺😍❤️

بعد از ازدواج تونستی قبلی رو فراموش کنی؟

قبلی فراموش نمی شه نه واسه این که هنوز عاشقشم فقط واسه این که خودم باعث شدم هر بلایی خواست سرم بیاره و بهم ضربه بزنه.هیچ عشق و علاقه ای در کار نیست چون الان فقط شوهرمو دوست دارم و یه تار موهاشو با دنیا عوض نمی کنم.ولی خودم باعث شدم تو گذشته یکی بزنه روحیه و اعصابمو بهم بزنه طوری که الان اختیار اعصاب خودمو ندارم.

عاشق زندگی و همسرم😊امیدوارم به خدا.
بچه ها کسایی که میگن میخاست بیاد تو این شیش سال میومد اخه ما اصلااااااا شرایط نداشتیم تازه الان وضعی ...

عزیزم شما ک اینهمه باهم بودین دوماه دیگم صبر کنید 

ما اطلاعی از رابطه شما نداشتیم ک بخوایم قضاوت کنیم خودت قضاوت کن با توجه ب شرایط و رابطتتون 

منم یکسال و نیمه تو رابطم دوستام بهم میگن بهش بگو جدی کنه در صورتی ک فقط خودمون میدونیم ک هیچکدوم فعلا شرایطشو نداریم

بچه ها وضع مالیش خوبه میخاد طلا فروشی بزنه میگه فقط دوماه صبر کن که چیزای که دارمو بفروشم نقد کنم که ...

فروش زمین شاید سالها طول بکشه محصوصا اگه قیمت بالا باشه میخواد تا اون موقع صبر کنه خب یه خواستگاری رسمی بیاد خودش تا دو ماه دیگه صبر کنه بعد نامزد کنیداصلا طلافروشی زدن اون هیچ لطمه ای به نامزدی و خواستگاری وارد نمیکنه شابد مشکلات بزرگتری پیش بیاد هی هر ماه میخواد ازت وقت بخره بگو لطفا با شعورم بازی نکن 

قبلی فراموش نمی شه نه واسه این که هنوز عاشقشم فقط واسه این که خودم باعث شدم هر بلایی خواست سرم بیاره ...

ان شاءالله همیشه خوشبخت باشی. ولی همین که دلتنگش نیستی خیلی عالیه

بعضیا حتی بعد از ازدواج هم نتونستن قبلی رو فراموش کنند

خدایاشکرت❤️