2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینید این پسره بگیره یا نه +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 13476 بازدید | 283 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی از دست تو دختر اره منم از قسمت امیربودنش میترسم😱😂😂😂

هوووووف امیدوارم امیرش همیشه پنهان بمونهو شکوفا نشه

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوهرم منم که یه هفته دی اومد خواستگاری اتفاقا امیره 😂😂😂😂چشاشم ابیه ماشینشم سفیده اتفاقا عجیب امی ...

یه امیری بخاطر من قید خانوادشم زد والا😂

امیر جدیده 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 

حالا من کار ندارم

ولی ازدواج شرایط میخواد

نمیشه مث بز از در خونه مردم بری تو بگی هیچی ندارم میخوام زن بگیرم

بابای دختره با چوب میفته دنبالت

گیر ندین به آدم بی شرایط که حتما بیا خواستگاری

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
بچه ها کسایی که میگن میخاست بیاد تو این شیش سال میومد اخه ما اصلااااااا شرایط نداشتیم تازه الان وضعی ...

به نظرم میگیره چون ۲ ماه چیزی نیس که ازن فرصت بخواد فوقش کسی که نخواد بگیره اصلا حرف ازدواج نمیزنه یا بهانه خانوادشو میاره که فرصت زیاد داشته باشه نه اینکه میگه ۲ ماه.....دوست داره عزیزم 

و به نظر من بگیر هست دوره زمانی که گول میزدن تموم شده

من ۱۵ بودم تا ۲۸ سالگی محمد ۱۷ بود تا ۳۰ سالگی😊

الهییییییی😍😍😍😍😍😍

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
سوهرم منم که یه هفته ای اومد خواستگاری اتفاقا امیره 😂😂😂😂چشاشم ابیه ماشینشم سفیده اتفاقا عجیب امی ...

نههههه خداییش؟ احتمالا میخواستن بزارن ممد ولی ثبت احوالیه اشتباه نوشته                                        وی خودش را قانع میکند

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم