2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینید این پسره بگیره یا نه +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 13476 بازدید | 283 پست
شیش سالی که باهم بودیم لحظه به لحظش عشق بوده اینم خیلی کارا کرده که عشقش به من ثابت شده من اصلا آدمی ...

انشاء الله به هم می رسید،شماهم حق دارید بهترین سال ها عمرتان روگذاشتیدپای دوست داشتنش،به نظرمن باهمین فرمون بروجلوسفت وسخت روی حرفت باش ،بگو فقط دوماه این آخرین فرصته..بعداازدوماه اگر نیای کلا میزارمت کنار .خوددانی

که اینطور پس حق داشتی (نسبت به دخترای الان که راحت دل میدن وچندین سال علاف پسرمردم هستن آخرشم ولشو ...

قربونت گلم مرسی 

اره واقعا مشکل دخترای جامعه ما اینکه اعتماد به نفس و عزت نفس کافی ندارند اکثرا ، فکر میکنن اگر یکی بهشون گفت دوست داره چه تاجی سرشون گذاشته و از اون به بعد هر چی پسره بگن ، میگن چشم که خدایی نکرده نپره و دیگه کسی پیدا نشه 

ی دسته هم هستن خیلی شل میرن تو رابطه و قاطعانه برخورد لازم زد نمیکنن فکر میکنن اگر من سفت بگیرم نکنه مثلا فکر کنه دوسش ندارم و... فلان 

آگاهی خیلی مهمه خیلی 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کاری که فکرشو میکنه دقیقا مث یه شوهر مث یه پدر که همه کار واسه خانوادش میکنه 

یکی از دوستان من رل زده بود با ی بنده خدا هشت سال 

ما هی میگفتیم بهش بگو یا بیاد یا تموم کنه 

اون پسره هی میگفت سال دیگ سال دیگ اخرش ولش کرد دختره رو 😐😕

یا یکی دیگ الان پنج ساله امسال قرار بود بیاد زنگ زد گفت نمیتونم فعلا بیچاره فامیلمون کلی گریه کرد

هر چی میبَندم نشتی میدم ، من ع سختی اینم با بدبختی اینم...!
قربونت گلم مرسی  اره واقعا مشکل دخترای جامعه ما اینکه اعتماد به نفس و عزت نفس کافی ندارند اکثر ...

درسته

بابام بهم میگفت قربون دخترم بشم که اینقدرسفت ومحکمه

وخدایی که بشددددت کافیست❣
شیش سالی که باهم بودیم لحظه به لحظش عشق بوده اینم خیلی کارا کرده که عشقش به من ثابت شده من اصلا آدمی ...

کاش کامل بهش سرویس نمیدادی وجامیزاشتی که رغبت وذوق داشته باشه بیادجلووو

وخدایی که بشددددت کافیست❣
😂😂😂😂 یاد خودم افتادم.چهار سال با یکی بودم منو نگرفت با چشمان گریون سری زن یکی دیگه شدم😁

بعد از ازدواج تونستی قبلی رو فراموش کنی؟

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

هیچ کار نکردیم ما که

عزیزم بنظرم دوماه و فرصت بده 

شما این همه سال وقتتو گذاشتی دوماه به جایی بر نمیخوره ولی تو این دوماه دیگ اصلا بهش نگو هفته آخرته یا ..

دوماه کع تموم شد فقط بگو تویی که روی قولت نتونسی وایسی نمیتونی توی زندگی مشترک هم متعهد باشی به زندگیت.تموم کن 

امیدوارم دوماه بعد با خبرای خوب بیای گلم

🤣😂حقیقتا پشمای خودمم ریخته بود اون اوایل  قربونت😂😂😂😂😂😂

خوبه ولی پیشنهاد میکنم ممد صداش کنی یهو دیدی ژن امیر بودنش خیلی فعال شد

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم