2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینید این پسره بگیره یا نه +شات

| مشاهده متن کامل بحث + 13476 بازدید | 283 پست
شرایط ادما مثل هم نییییست خانم گل ینفر میتونه توی دوسال نقاش حرفه ای بشه  یه نفر توی پنج سال ...

عزیزم یادگیری یه مهارت با بدست اوردن عشقت خیلی متفاوته بقول خود اقا همون که برای ۲۴ ری داشتن اسی ۶ سال وقت کم بوده نشون از ضعیفی عشق مرد 😊

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شرایط ادما مثل هم نییییست خانم گل ینفر میتونه توی دوسال نقاش حرفه ای بشه  یه نفر توی پنج سال ...

داره

دستشه 

جمع و جورم کرده 

میتونه بیاد جلو 

اسی میگه خودش 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
منو همسرم ی روز بود دوست بودیم شب رفتیم شام بیرون بهم گفت بهم دل نبند فقط دوستیم گفتم باشه فرداش منو ...

خوشگلی؟

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
ای خبیث   اره نگو ممکنه خدایی ناکرده درصد امیر بودنش زیاد شه    همون ممد خوبه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣واییی از دست تو دختر اره منم از قسمت امیربودنش میترسم😱😂😂😂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
بچه ها کسایی که میگن میخاست بیاد تو این شیش سال میومد اخه ما اصلااااااا شرایط نداشتیم تازه الان وضعی ...

خب عزیزم یه دوماه دیگم فرصت بده تو ک دلت باهاشه  پس چرا از بقیه نظر میخواییی

😂😂😂😂 یاد خودم افتادم.چهار سال با یکی بودم منو نگرفت با چشمان گریون سری زن یکی دیگه شدم😁

فراموشش کردی دیگه؟

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
ما ۱۴ سال طول کشید گرفت منو😐

جاااااااااان هزااااار ماشاللههه

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️