2777
2789
عنوان

حس ششمی هستم !! بیاین سوال بپرسین آینده تونو بگم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 221 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر رو شاید بگم از رو تاپیک آخرم گفتی اما مورد بعدی رو الحق درست گفتی مرسی

نه بابا انقدر کامنت میاد وقت ندارم نگاه کنم 

من آینده نگریم فوق العاده دقیق هست بهت قول میدم

دوباره بنویس

امسال مجبورم برم روانشناسی بخونم ازمون استخدامی شرکت کنم یافرهنگیان قبول میشم ؟امسال یاسال بعد؟؟ همسرسابق شوهرمومیبینم یا بازم کرم میریزه ؟؟ بچه میارم بازم یاهمین یکی؟ اگ‌میارم پسریادختر؟ باشوهرم تااخرعمر میمونم؟

حالا میشه بهم بگی فریبا و مسعود دوباره بهم برمیگردن؟نفر سوم از زندگیشون میره کنار یا نه؟

اون دو شخص همدیگر رو دوست دارن و بهم باز میگردند 

اما نفر سوم دوباره برای خراب کردن زندگی پا پیش میزاره

عزیزم منو و بنیامین اشتی میشیم؟؟؟ اگه آره چقد زمان میبره

بله بدون شک شما آشتی میکنید کمی طول میکشد دلتون از ناراحتی جدا بشه و به خودتون بیاین . اما اون منتظرته

بله بدون شک شما آشتی میکنید کمی طول میکشد دلتون از ناراحتی جدا بشه و به خودتون بیاین . اما اون منتظر ...

مرسی گلی

چقد زمان میبره بیاد سمتم؟؟؟

بهم فکر میکنه؟؟؟

خیانت نکرده؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏