2777
2789
عنوان

حس ششمی هستم !! بیاین سوال بپرسین آینده تونو بگم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 221 پست
احتمال زیاد خواهرتون به زودی حامله میشه و بهشون پسره  شماهم کمی نیاز به تجربه دارین اما دارین ...

قربونت 😇

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوباره برام بنویس پیدا نمیتونم کنم

پرسیدم بالاخرع میتونم کراشمو از نزدیک ببینم یا ن اگه ارع چن سالگیم؟اصن میتونم مخ نداشتشو بزنم؟

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
من کی وارد رابطه میشم منظورم یه رابطه خیلی خوب و درست و حسابیه؟ و البته بایه آدم درست

شما هنوز میتونید تجربه های زیادی کسب کنید 

عشق شما در نزدیکتون هست . اون رو میبینید با چشم 

شما قراره یه مسافرت یواشکی برین روزای اول آشنایی 

اون شخص هم پولداره ولی تتو هایی که داره زیاده

شکست مالی ای تو آینده داریم؟چه ماهی ام؟تو رشته ای که میخوام برم موفق میشم؟ و آیا با سینا ازدواج می ک ...

من درباره چه ماهی  ام علم غیب ندارم چون آینده نگری میکنم من نه چیز دیگه . بقیه !!! 

شکست مالی خواهید داشت اما انقدر بهتون ضرر نمیزنه دوباره از اول میسازین خودتون رو ! تو رشته ای که میخواید برید . همه راضی نیستن ! ی عده حسود دور و بر تون وجود دارن که متنفرن ازتون . با سینا ازدواج میکنی و قراره فوق العاده خوشبخت بشی .اون برات سنگ تموم خواهد گذاشت . اون دوست داره . اما شاید بعضی جا ها نتونه اعتراف کنه

من درباره چه ماهی  ام علم غیب ندارم چون آینده نگری میکنم من نه چیز دیگه . بقیه !!!  شکست ...

منطقیه ببخشید

دو تا اولی رو فک کنم درست میگی آخری رو مطمعن نیستم امیدوارم همین باشه که میگی قربانت شبتم بخیر