2777
2789
عنوان

حس ششمی هستم !! بیاین سوال بپرسین آینده تونو بگم .

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 221 پست
امسال مجبورم برم روانشناسی بخونم ازمون استخدامی شرکت کنم یافرهنگیان قبول میشم ؟امسال یاسال بعد؟؟ همس ...

فرهنگیان قبول میشید اما یکم تلاش بیشتر. و پشتیبانی بیشتر نیاز دارین . امسال قبول میشین . زن همسر قبلی تون رو دیکه نخواهید دید اگر هم ببینید اون به شما خیلی حسادت میکنه و با عشقتون تا ابد میمونید 

دنبال حاشیه نباشین شاید تلنگری باشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کامنت ها زیاده چند بار بنویس بیاد بالا

گفتم ک این کراش درد گرفتمو میتونم از نزدیک ببینم یا ن اگه ارع چن سالگیم؟و اینکه گفتم میتونم مخ نداشتشو بزنم یا ن

سنمم پرسیدین گفتم فعلا ١٨سالمه اما ماه بعد١٩سالم میشه

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
مادرشوهرم کی از این خانه میرن ....و اینکه درس بچه بزرگم بهتر میشه یانه واینکه بچه دیگه چیه

مادرشوهر تون توی موندن تو خونه خیلی تلاش میکنن تا شمارو ببینن و زیر نظر داشته باشن . آینده های فرزند هاتون درخشانه

اسی برای منم بگو  بنظرت رشته ای که می‌خوام میتونم برم ؟  آیندم چطوری پیش میرم ؟

بله تلاش تون انقدر خوبه بدون شک قبول میشی 

آینده تون پز از خوشحالی میبینم 

شما عاشق میشید.. و بهترین عشق رو خواهید تجربه کرد