2777
2789
عنوان

فلسفه چادر چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2179 بازدید | 145 پست
به اینها باید گفت:
دختر چادری چادرتو بردار،
دستاتو تو دستام نگه دار؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشش زنان پارسی چادر بوده؟ لباسشون چیزی شبیه ردای حریر داشت نه چادر
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اخه هیچ وقت این بحثا منطقی جلو نمیره ص ۵ به بعد دعوا شرو میشه و گیس کشی وگرنه ما از خدامونه منطقی و اروم پیش بره
به اسمت قسم ! تو قلبم حرم داری دوستت دارم و میدونم دوستم داری 😔 ای که روشنی قلب منی !سرنوشتمو رقم میزنی با دعای مادرانه تو ؛من شدم حسینی و حسنی ای وای مادرم ای وای مادرم 😔نفسی لک الفداه بی بی بی حرم 😢 بی بی بی حرم😢
مامان فاطمه جان هرکسی یه عقیده ای داره دیگه،من بااینکه تو نزدیکام چادری اون مدلی ندارم ولی به نظرشون احترام میذارم،بی حجابی و بی عفتی که نکردن،موردی نداره،خودشه و خداش،مثل بعضی بی حجابا نیستن که راه میرن همه برمیگردن سمتشون ،تاکید میکنم بعضی رو
کآن چهره ی مُشعشع ِ تابانم آرزوست...
مامانم چادریه همش بهم سرکوفت میزنه که تو چرا چادر سر نمیکنی منم خداییش با این که مانتوییم ولی حجاب دارم و مانتوهامم تنگو کوتاه نیست گفتم یه تحقیقی درموردش بکنم یه جواب قانع کننده بهش بدم
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
مامان فاطمه جان هرکسی یه عقیده ای داره دیگه،من بااینکه تو نزدیکام چادری اون مدلی ندارم ولی به نظرشون احترام میذارم،بی حجابی و بی عفتی که نکردن،موردی نداره،خودشه و خداش،مثل بعضی بی حجابا نیستن که راه میرن همه برمیگردن سمتشون ،تاکید میکنم بعضی رو
کآن چهره ی مُشعشع ِ تابانم آرزوست...
خب همون یه عده باعث شده نگرش بعضیا به چادر عوض بشه،امااین حرف درست نیست خب اونموقع چادری هاهم به مانتویی هابگن چرا شما مانتوت این مدلیه یا موهات بیرونه وارایش غلیظ داری،اکه اصلا درست نیست درهر پوششی بعضیا افراطی یاتفریطی هستن که نباید اینو به عنوان مشخصه ی اون پوشش درنظرگرفت
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
بچه ها، من به حجاب سر معتقد نیستم ولی همیشه برام سئواله چطور خانمهایی که به چادر به عنوان حجاب برتر نگاه می کنند از این چادرهای اندامی استفاده می کنن. خب اینها هیچ فرقی با مانتوهای بلند و اندامی و شال ندارن. آیا اینها هم حجاب برتر محسوب میشن ؟ یا خانمهای چادری رو که آرایش می کنند رو درک نمی کنم. اگر هدف از سرکردن چادر، عدم جلب توجه هست ، پس اون آرایش صورت که بیشتر نگاه ها رو به دنبال خودش می کشه، چی میگه؟
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن