الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرچیزیو ادم خودش باید فکر کنه و بهش برسه و اینگه به نیت ادم هم برمیگرده عبادت هم اون چیزیه گه خداز ما خواسته نه به دلخواه ما. داخل قران اومده انسان زیورهاش را بپوشونه از نامحرم ... بنظرتون با مانتو زیور انسان پوشیده میشه?هرکاری با هر نیتی میشه عبادت و تعریف عبادت هم اون چیزی که خدا از ما خواسته نه اون چیزی که ما دوست داریم انجام بدیم و اسمشو بزاریم عبادت...قران هم نمیشه تفسیر به رای کرد.خدا گفته زیورها پوشیده بشه باید به نیت رضای خدا پوشوند چون خدا خواسته و این میشه عبادت و اخلاص برای خدا.فتدبر فتفکر فتعقل
فلسفه نماز خوندن چیه?فلسفه حجاب و پوشوندن زیور الات هم از همون جا نشات میگیره ... اخرش منتهی میشه به خواست خدا و عبادت و اخلاص برای خدا.اونچه خدا خواسته انجام داد نه اونچه خودمون دلمون بخاد.یکم فکر کنی جواب فلسفه پوشش هم میرسی.پاسخم واضح و روشن بود تو چندکامنت.
مشکل مردم ما اینه که در یک قفس بسته زندگی میکنند و هیچ ارتباط واقعی با جهان خارج ندارند. باید بپذیریم که خیلی از احکام زمان و مکان دارند. اون اصولی که زمان و مکان نداره، اصول اخلاقی ثابت هست که در همه آیین ها اهمیت داره. واقعیت اینه که اسلام با فرهنگ عربی آمیخته شده و به همون صورت به زور شمشیر به مردم ما تحمیل شد. الان یه عده میان سینه چاک می کنن و خودزنی می کنن، قبل از اینکه این اتفاق بیافته بگم که خود من با اینکه سال هاست خارج از ایران هستم، حجاب دارم اما با مطالعات زیادی که انجام دادم و البته درک حس انسانیتی که اینجا حاکمه، دارم به نتیجه می رسم که حجاب سر لازم نیست. اگه بدون تعصب تحقیق و مطالعه کنیم به هر نتیجه ای که برسیم برامون ارزشمند می شه.
باید قلبت را آنقدر از عاطفه لبریز کنی که اگر روزی افتاد و شکست، همه جا عطر گل یاس پراکنده شود... "دکتر محسن فاطمی"
چیزی به نام ایین های مختلف نداریم ایین فقط یکیه چرا?چون خدا یگیه و خدا معرفت خودش را در وجود همه انسانها نهادینه کرده انسان ها را فطرتا بر توحید خلق کرده ... چون خدا یکیه برنامه واحد هم یکیه همه پیغبران از ابتدا تا انتها اومدن تا پیغام خدا را انتقال بدن و فطرت توحیدی انسان را بهش یاداوری کنند و به یک سمت جهت بدن درقالب دین فرامین خدا را ارسال کردن .... همه پیغمبران باهم اتحاد دارن چون خدا یکیه و هدف یکیه قران کتابی هست که اعجاز داره یعنی تا اخر قیامت بر اعجازش باقیه چون کلام خداست پس فرامینی هم که داخل قران امده گهنه و قدیمی نمیشه گه مربوط به دوره خاصی بشه و دوره بعدی کهنه بشه و ناکارمد.پس وقتی سوره نور داخل قران امده زینتها پوشیده بشه مربوط به زمان خاص نیس چون قران اعجاز داره بر اعجازش تا قیامت باقیه پس برای همه دوره ها هست خیلی اکتشافات که علمیه کشف میشه برگرفته از قرانه. پس نمیشه به رای نظر خودمون قسمتی که به مزاجمون خوش نمیاد را بگیم قدیمیه و مربوط به دوران گذشتش فتدبر فتعقل
اسلام یه دین جهانیه چون خدا خدای همه هست فقط خدای قوم عرب نبوده که کامل ترین دین را به زبان عرب نازل کرده.خدایکیه دین یکیه.سوره مومنون را بخونید.دین را شعبه شعبه کردند. در تورات در انجیل همه امدن پیغمبر را وعده دادن که بعد ازحضرت موسی و حضرت عیسی مردم دین محمد ص را بپذیرن سوره اسرا داریم خیلی از یهودیان منتظر امدن پیغمبر بودن و خصوصیاتش را میشناختند.به کفار قریش که یهودیان را اذیت میکردن میگفتن پیغمبر میاد انتقام مارا از شما میگیره اما وقتی پیغمبر امد رویگردان شدن و... داخل اسرا بخونید.خدا فرموده در قیامت همه این اختلافاتی که کردن را حکم میده ... این دلیل عقلی و از طریق قران هم ثابت میشه که ایین یکیه تو مصداقش اشتباه کردن و دین را شاخه شاخه کردن ... درباره حجاب هم که قران اعجازش پابرجاس قدیمی نمیشه خداهم فرموده اکملت لکم دینکم درسوره مایده یعنی دین را برشما کامل کردم با ولایت حضرت علی ع در روز غدیر... اگر مسیری که خدا خواسته بود همه می رفتند همه تبعیت از اهل بیت میگردن در ادامه مسیر انبیا... حالا حضرت زهرا س چطور انسانی بوده?تفکرکنیم خوبه.قران و اهل بیت جدایی ناپذیرند حدیث ثقلین.پس قران و اهل بیت باهم هست اهل بیت تجلی انسان کامل هستند و قران ناطق.پس رفتار حضرت فاطمه س چی بوده?با نگاه کردن به رفتار انها مسیر اصلی که رسیدن به خداست مشخص میشه.و اینکه بعد از قران دیگه هیچ پیغمبری نیامد تا دین کامل تر بیاره پس این قران در همه عصرها بر اعجازش باقیه و کهنه نمیشه و فرامینش کهنه نمیشه وقتی مستقیم داخل قران اشاره شده به پوشاندن زینت ها پس مربوط به دوره ها.یکم مطالعه و تفکر صحیح نه خیال بافی جواب درست میرسیم.