2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 93 پست
بچت تو زندگی ای که پدرمادر باهم تفاهم ندارن و دعوا میکنن فکرنمیکنم خوب باشه براش با مشاور صحبت کن

باید برم مشاور خیلی داغونم از زندگی سیر شدم

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ازش بدت اومده

به خاطر کاراش

ازبس دروغ گفت اعتمادمو نابود کرد

براش مهم نیستیم بی مسئولیته

هنوز انگار بچه ست بی عقل ونفهمه

اسم کاربریت مثه اسم منه 🙂..منم با شوهرم همش بحث داریم اگر بخاطر پسرم نبود ی ثانیه نمیموندم مجبوریم ...

خودمم واسه همینا دو دلم

جدا میشدم حرف دیگرانم بع چپم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
اونم با یه بچه؟بعد آینده بچه چی میشه با ناپدری؟این مادر میتونه بچه رو پیش ناپدری بزاره و راحت حموم & ...

وای خودم دقیقا به همین چیزا فکر میکنم پشیمون میشم

خیلی بده نه راه پس داری نه راه پیش

من همیشه به این فکر میگنم 

که یکبار به دنیا میام و وظیفه دارم این یکبارو طوری زندگی کنم که به خودم خیلیییییی خوش بگذره و مدیون خودم نباشم

پس در نتیجه نمیمونم توی زندگی که حالمو خراب کنه

همه خستن همه بریدن هیشکی از هیچ چیز راضی نیست هیچکس پشتوانه نداره خیلیا طلاق عاطفی گرفتن و دارن بخاط ...

همه که اینجوری نیستن عزیزم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است