2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1388 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا چ بد دوران آشنایی اینچیزارو متوجه نشدید

نه اصلا فکرنمیکردم اینطوری باشه

بی مسئولیتی ودروغگویی فقط به مرور معلوم میشه وقتی بری زیریه سقف تو نامزدی ازکجا میشه فهمید 

خدالعنت کنه خانوادش رو اینطوری بار آوردنش 

خواهرش بعدا بهش گفتم ایراداشو گفت آره اینطوری باراومده تقصیر مامان بابامه

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟
وای خودم دقیقا به همین چیزا فکر میکنم پشیمون میشم خیلی بده نه راه پس داری نه راه پیش

اگر مشکلت خیلی حاده وهمه راهها رورفتی نشده که هیچ در غیر اینصورت باید تلاش کنی این زندگی یکطرفش هم خودتی همه چیزو گردن دیگری بندازیم ومنتظر باشیم همسرمون خوشبختمون کنه خیلی اشتباهه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
چون فکر می کردم تلاش میکنه درست میکنه کارشو ولی نکرد خیلی بی مسئولیته اینو نمیدونستم بچه هم ناخواس ...

وآسه همین میگن به امید تغییر دادن طرف وارد زندگی نشید 

واقعن آدما عوض نمیشن اگه خودشون نخوان

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
هم به خاطر بچه هم به خاطر زر مفت اطرافیان هنوز دودلم هعییی

حرف مردم رو ول کن بهترین باشی زیباترین باشی عالی ترین باشی هر چی باشی زر زر زیاد میکنن... عزیزم اگ واقعا راه برگشتی نیست یا واقعا نمیشه ادامه داد جدا شو... تو این زندگی بمونی مشکلات بیشتر میشه و تو  روحیه بچت و آیندش  تاثیر میذاره. ولی اگ جدا بشی اول بفکر کار و درآمد باش بعد مستقل شو هم زندگی کن هم ب خودت برس.... یکم سخته اینقد قوی باشی ولی برای خوشبختی خودت و بچت خیلی قوی باش... الکی خودتو فدا نکن بچت هم بزرگ شه بخاطر تحمل ازت تشکر نمیکنه بلکه میگ کاش جوون بودی خودتو نجات میدادی. ... احساس و حرف و بچه رو بذار کنار اگ تصمیمت قطعیه هیچ جوره کوتاه نیا... بعدش جوری موفق شو جوری پیشرفت کن ک همونا ک زر مفت زدن حسرت زندگیتو داشته باشن.... فقط حضانت بچه رو فک نکنم بتونی بگیری

به خاطر کاراش ازبس دروغ گفت اعتمادمو نابود کرد براش مهم نیستیم بی مسئولیته هنوز انگار بچه ست بی ع ...

شما بچه داری گلم 

برو مشاور انشالله که زندگیت بهتر می‌شه

فکر نکن بعد طلاق زندگی راحت تره هزار جور مشکل هست

حرف مردم رو ول کن بهترین باشی زیباترین باشی عالی ترین باشی هر چی باشی زر زر زیاد میکنن... عزیزم اگ و ...

کاش بتونم...

خب باهاش حرف بزن تحدیدش کن بترسونش

فایده نداره

این مرتیکه بیست وچندسال اینطوری گوه باراومده

نمیخواد عوض شه نمیتونه

خدالعنتش کنه 

تازه طلبکارم هست

فایده نداره این مرتیکه بیست وچندسال اینطوری گوه باراومده نمیخواد عوض شه نمیتونه خدالعنتش کنه  ...

خب بترسونش اگ شاعلی مهریه رو اجرابزار و بچتم ببرپیش خودت

خدایاشکرت...❤️