بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من دخترم اول ابتدايي كارمندم تا الان دخترم پيش مادرم بود از مدرسه ميومد و غيره مادرم ميخاد شهرستان ب ...
دختر من دوم رفتنی دیگه نرفت پیش مادرم و به زور گفت دیگه میمونم خونه! باباش تا ده خونه است بعد میره و هر دو با هم ساعت دو برمیگردیم و دخترم میمونه ... اوایل براش لاین نصب کرده بودم هی با هم تو اداره تصویری حرف میزدیم، یادش دادم بهم زنگ بزنه اگه کاری داشت و کم کم عادت کرد...
دختر من دوم رفتنی دیگه نرفت پیش مادرم و به زور گفت دیگه میمونم خونه! باش تا ده خونه است بعد میره و ...
بستگي ب بچه داره دختر من خيلي خيلي لوس اب هم من بايد بهش بدم كلا خراب كار هم هست من قبلا با خانواده شوهر تو ي ساختمان زندگي ميكردم مامانم گفت سخت بيا اينجا بچه اذيت نشه حالا ك اومدم مادرم ميخاد شهرستان بمونه كلا همه چيم بهم ريخته حداقل اونجا خانواده شوهرم بودن تنها هم خونه بود اونا مواظبش بودم