2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه هفت سال به بالا که دیگه‌مشکلی نداره نصف تایم رو مدرسه هست

من سه تا بچه دارم بچم کلاس اوله سرویس داره میره میاد دو تای دیگه هم که کوچیکم تایمی که من سرکارم پرستار دارن

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)
بچه هفت سال به بالا که دیگه‌مشکلی نداره نصف تایم رو مدرسه هست

اخه دختر من خيلي كوچولو پيش كي بزارمش بعد مدرسه اخه مدرسه نزديك خونه مامانم بود، مامانم ميرفت دنبالش

من سه تا بچه دارم بچم کلاس اوله سرویس داره میره میاد دو تای دیگه هم که کوچیکم تایمی که من سرکارم پرس ...

بعني پرستار در براي دخترتون باز ميكنه؟ ساعت كاري شما چقدر ب پرستار چقدر ميديد؟

من دخترم اول ابتدايي كارمندم تا الان دخترم پيش مادرم بود از مدرسه ميومد و غيره مادرم ميخاد شهرستان ب ...

دختر من دوم رفتنی دیگه نرفت پیش مادرم و به زور گفت دیگه میمونم خونه! باباش تا ده خونه است بعد می‌ره و هر دو با هم ساعت دو برمیگردیم و دخترم میمونه ... اوایل براش لاین نصب کرده بودم هی با هم تو‌ اداره تصویری حرف میزدیم، یادش دادم بهم زنگ بزنه اگه کاری داشت و کم کم عادت کرد...

الان سوم میخونه

دختر من دوم رفتنی دیگه نرفت پیش مادرم و به زور گفت دیگه میمونم خونه! باش تا ده خونه است بعد می‌ره و ...

بستگي ب بچه داره دختر من خيلي خيلي لوس اب هم من بايد بهش بدم كلا خراب كار هم هست من قبلا با خانواده شوهر تو ي ساختمان زندگي ميكردم مامانم گفت سخت بيا اينجا بچه اذيت نشه حالا ك اومدم مادرم ميخاد شهرستان بمونه كلا همه چيم بهم ريخته حداقل اونجا خانواده شوهرم بودن تنها هم خونه بود اونا مواظبش بودم

همکار من بچه ۵ سالش خونه تنها میزاره ؛ یه دوربین نصب کن رو گوشی خودت فعال کن بعد میتونی راحت چک کنی ...

من ساعت كاريم تا ٥ تهران تا بيام كرج ٦ بچع اين همه ساعت ك نميتونه خونه تنها باشه