2777
2789

من 29 اسفند پریود شدم  اینم بگم کیست دارم و وقتی قرص میخورم ترشحاتم کاملا غیر طبیعیه یعنی خون زیاد میبینم بخاطر ماه رمضان قرص نخوردم دیشب رفتم غسل کردم و سحری خوردم 

الان ترشحات زرد رنگ با یه رگه کوچولو قهوه ای دیدم 

الان با توجه به این عکس حکم روزه من چیه ؟

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون کمتر از ده روزه لکه بینی ات حکم حیض رو داره.

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

اون رگه قهوه ای خون مرده است و وقتی تموم شد باید غسل استحاضه کنی بعد روزه بگیری من اخر همه پریودی ها ...

الان امروز که حین روزه اینو دیدم چیکار کنم ؟باطله ؟

بنظر خودم درست نیست چون ده روز نشده 

گیج شدم

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
چون زمان پریود نیست حتی اگه زیاد باشه حکم حیض نیست

نوشته قبل ده روز عادت محسوب میشه من با امروز 9 روز از عادتم میگذره

الان امروز که حین روزه اینو دیدم چیکار کنم ؟باطله ؟ بنظر خودم درست نیست چون ده روز نشده  ...

ببین تو که نمیدونی باید چیکار کنی و داری تحقیق میکنی و چون نمیدونی حکم چیه روزه امروزت قبوله.الان هم برو به کارات برس گیج نشی و روزه ات رو بخوری.شب از منبع مطمئن بپرس

ولی برای فردا بپرس و مطمئن شو

ببین تو که نمیدونی باید چیکار کنی و داری تحقیق میکنی و چون نمیدونی حکم چیه روزه امروزت قبوله.الان هم ...

ممنونم🌹