دوباره تاپیک میزنم لطفا اگه میتونید راهنمایی کنید بعضی شبا همسرم که از سر کار میاد چشاش قرمزه هی پلک میزنه بدنش به شدت داغ میشه تو خواب دستاشو بی اختیار تو هوا تکون میده و شربت ابلیمو میخوره میدونم ی چیزی مصرف کرده ولی نمیدونم چی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینقد میترسم ک نمیدونم چیکار کنم چند وقت یه بار اینجوریه
دیگه یه جوری که دعوا راه نیفته بعدا بهش بگو.که متوجه شدی عوض میشه.بگو نگران سلامتیشی.وقتی اون حالت داره حواسش نیس تو خواب بو بکن ببین چیزی متوجه میشی بقول معروف سنتی یا چیه.اصلا شاید مشروبات باشه ماکه علم غیب نداریم
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com
فکر نمیکنم قرمزی چشم و خشکی دهان قفل شدن رو یه جا مال گل یا حشیش. شیشه بی خوابی داره جوری هست که راحت از ظاهر طرف میشه فهمید
اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/ درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/