2777
2789
عنوان

مصرف مواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2692 بازدید | 113 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری مطمعن بشم 

منم خیلی دقیق نمیدونم ولی اینکه میگی چشماش قرمزه ملل شیشه است و دستاش هم تکون میده توهم شیشه است بزن تو نت ببین بقیه عوارضش چیه

شیطان برای رسیدن به مقصودش به کتاب آسمانی استناد میکند🙂روزی موهای آزاد میرقصه در باد💕کاربری دست دونفره🤗

یازبونم لال شیشه استفاده میکنه یاشیره تریاک که لباسشم بونمیده،نعشه که میشه دلش میخوادهمش نوشابه ومایعات بخوره پیگیرش باش تابیشترنرفته توپاچش...شوهرخواهرمنم دقیقاهمینجوری بود،خیلی اذیتمون کردتافرستادیمش کمپ...

اینقد میترسم ک نمیدونم چیکار کنم چند وقت یه بار اینجوریه

دیگه یه جوری که دعوا راه نیفته بعدا بهش بگو.که متوجه شدی عوض میشه.بگو نگران سلامتیشی.وقتی اون حالت داره  حواسش نیس تو خواب بو بکن ببین چیزی متوجه میشی  بقول معروف سنتی یا چیه.اصلا شاید مشروبات باشه ماکه علم غیب نداریم

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
یازبونم لال شیشه استفاده میکنه یاشیره تریاک که لباسشم بونمیده،نعشه که میشه دلش میخوادهمش نوشابه ومای ...

شیره تریاک بدن دیگه داغ نمیشه یا دستشو چرا تکون میده

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد
یعنی شیشه مصرف کرده

فکر نمی‌کنم قرمزی چشم و خشکی دهان قفل شدن رو یه جا مال گل یا حشیش. شیشه بی خوابی داره جوری هست که راحت از ظاهر طرف میشه فهمید 

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/
دیگه یه جوری که دعوا راه نیفته بعدا بهش بگو.که متوجه شدی عوض میشه.بگو نگران سلامتیشی.وقتی اون حالت د ...

اخه مشروب و عرق از بو دهنش میفهمم چون حس بویاییم خیلی خوبه و اینو میدونه