2777
2789
عنوان

مصرف مواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 113 پست
ممنون از راهنماایی همتون و وقتی ک گذاشتین بیشتر پیگیرش میشم ببینم چیزی هست یا نه همینجا میگم اگه چیز ...

ان شالله بیخودی شک کردین

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم احتمالا شیره تریاک مصرف میکنه چون شوهرخالم مصرف میکرد دستشو تو بعضی اوقات تکون میداد الان بهتر شده خالم میگفت. اگر به روش بیاری ممکنه بدتر بشه و روش باز بشه و براش عادب بشه وقبحش بریزه براش،بهتره با یه مشاور مشورت کنی

اگه به روش نیارم ک راحت کارشو انجام میده

اره عزیزم به روش بیار به شرطی که محکم پشتت وایسی واصلاحش کنی نه اینکه به روش بیاری وازدستت کاری برنیاو ومجبورشی با این قضیه ش کناربیای واینطوری دیگه براش عادی میشه و تویی که بااین شرایط موندی میشی بی ارزش در نظر شوهرت

میدونی برا سرپا ایستادن می کنه چه غم انگیز 😭 من خودم اگه روز ازدواج  کردم نه با هر عنی مثلا یه دهاتی پخمه که گفته جوراب گه حذفه بی شرف حروم زاده لوس حسود عقده ای بلکه یه انسان حس میکنم بکشیم می تونیم سرپا بایستیم تا به رویامون برسیم