2777
2789
عنوان

مصرف مواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2696 بازدید | 113 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی زرنگه

با یه نفر بیوفتین دنبالش تعقیبش کنید ما شوهر دوستمو تعقیب کردیم دوستمو رسوند ارایشگاه برگشت خونه درو بست با خیال راحت داشت هروئین میکشید

بعد از من هیچ‌کس تکرار من نخواهد شد
اره شبا نمیخابه  و الان خابه

اگر اینطوره که متاسفم. چند سالشونه . امید وارم که مشکلتون حل شه

اسمان چشم او،آیینه کیست/ آن که چون آیینه با من روبرو بود/  درد و نفرین ،درد ونفرین بر سفر باد/ سرنوشت این جدایی دست اوبود/ ای شکسته خاطر من، ارغوانت شادمان باااد/ ای دلت خورشید خندان، نو بهارت ارغوان باد/

مصرف شیشه بی خوابی میاره مثلا دوروز رو نمیخوابن ولی بعدش شاید به مدت طولانی خوابشون میبره

تو بعضی ازمصرف کننده های شیشه خارش پوست هست

اشتهاشون خیلییییی کم میشه

یهویی لاغر میشن

مردمک چشمشو باز میشه...زر مفت زیاد میزنن.وراج میشن

خودشونو قایم میکنن از جمع...و همش احساس خطر دارن.شکاک هم میشن

اخه مشروب و عرق از بو دهنش میفهمم چون حس بویاییم خیلی خوبه و اینو میدونه

آب لیمو گفتی

دیگه میره فاز مواد.ذهن آدم 

پس شاید اولشته و خطر ناک نیست همین تریاک باشه.ولی بازم روزی ک خوبه و حس کردی  نرفته  با آرامش باهاش حرف بزن شاید چیزی گفت.لااقل خیالت راحته گفتی و خالی شدی اونم  حتما فکرش عوض میکنه.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com