2777
2789
عنوان

چرا دیگه هیچی مثل قبل نیست🥲

111 بازدید | 13 پست

دلم بچگیمو میخواد 

زمانی که واسه دیدن سی دی های عمو پورنگ ذوق می کردم 

برای بازی تو مهد کودک با دوستام ذوق می کردم

برای غذا های مورد علاقمم ذوق میکردم

برای اسباب بازی هام ذوق میکردممم..🥲🥲

اما دیگه هیچی مثل قبل نیست 

هیچی دیگه رنگ و بوی زمان قبل رو نداره

چند ساله که همه چیز عوض شده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خیلی دلم گذشتمو میخواد

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه روزی به همه ثابت میشه کرونا با روح و مغز و فکر ماها چیکار کرد

دقیقااا 

دقیقا بعد کرونا دیگه هیچی مثل قبل نشد 🥲🥲

دلم تنگ شده برای روز هایی که واسه کوچکترین چیزا ذوق میکردم و انگیزه داشتم

خودمون عوضی شدیم ! 

حال درکونمون عوض شده 

از درون عوض شدیم 

اجازه دادیم حال بد و انرژی های بد تاثیر بزاره تو حالمون و درگیر چیزای مسخره بشیم ! 

اجازه دادیم حرفای بقیه و ... کودک درونمون رو فروکش کنه و دیگه از چیزای کوچیک خوشحال نشیم و همیشه منتظر تحول بزرگ باشیم 

تحت تاثیر تمام انرژی های منفی بیرون از خودمون قرار گرفتیم 

همین .. 

وگرنه هنوز عمو پورنگ هست 

فیلم هاش هست

همه چیز هستش 

فقط ما نیستیم ! 

ما کجاییم؟ 

درگیر این که چی میشه !؟؟؟؟

چی چی میشه ؟ 

زندگی ! آینده ! 

آینده ای که یه مسیر خاص رو همگانی تعریف کردن و انگار هرکس ازش عقب بمونه بدبخت شده ! 

وایییی ۲۵ سالته؟  ازدواج نکردی ؟ خواستگار نداری ؟ کنکور چی شده ؟ دانشگاهی نرفتی ؟ خیلی عقب موندی 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

مخصوصا قبل ۷ سالگیم ...اصلا انگار دنیا رو یه رنگ دیگه ای می دیدم الان همه چی سیاه و سفید شده

من قبل سال 92 رو میخوام ........از سال 92 دیگه رنگ خوشی ندیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دقیقااا ولی هیچوقت دیگه بر نمیگرده 🥲🥲🥲اگر می دونستم اینطوری میشه هیچوقت آرزو نمی کردم که بزرگ بشم

منم

برای بهبود باید چیکار کرد؟چجوری انگیزه هامو دوباره برگردونم؟

میگن پادشاهی از خردمندان قومش خواست تاریخ زندگی انسان رو خلاصه کنن چهل جلد کتاب در اومد گفت خلاصه تر بابا این زیاده نمیتونم بخونم حوصله ندارم به جلد کتابش کردن آخر گفت با با اینم زیاده کوچکترش کنین ده صفحه.... به صفحه...

گفت حالا حوصله ندارم همین یه صفحه رو هم خلاصه بگید که چی شد. سرگذشت انسان چی بود؟ گفتند آمدند. رنج کشیدند. مردند.

پرسید در جستجوی چه چیزی؟

گفتند: قدرت

گفت: چه کار کنم که من رنج نبرم؟

گفتند: کودک باش

کودک همیشه دنیا رو متفاوت با ما به با ما بزرگ ترها کند و کاو میکنه هر چیزی برای کودک شگفت انگیزه

خوش به حال کسایی که توی 90 سالگی هنوز کودک درونشون فعاله به سنجاقک روی خوشه ی گندم زار جدی میگیرن و نگاه میکنن

بخوای نخوای درگیر حرفای بقیه بودی که انگیزه هات رو از دست دادی 

یا حرفای بقیه یا اخبار منفی و...

میخوای انگیزه بگیری ؟ 

بشین زندگینامه افراد موفق برای همین دوره یا دوره های قبل رو بخون  که انگیزه پیدا کنی 

کتاب های گوناگون هست تا ذهنیت های درستی رو بهت بدن تا نگاه مثبت و بهتری داشته باشه 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman