2777
2789

سلام ‌ 

دیشب موقع  اماده کردن شام داشتم تلفنی با شوهرم حرف میزدم ،گف مامانش زنگ زده ک قراره فردا بیان خونه ما با خواهرشوهرام (۳تا خودشون و ۵تا بچه هاشون)

بابا بخدا نمیگم نیان خونه برادرشونه ،اما بعضی از کاراشون داره عذابم میده عذابی ک همیشه منجر ب مریضیم میشه اونم چند ماه 😰، مادرشوهرم هر موقع ک قرار باشه فامیلای پدر شورم بیان از اینکه ب پدرشوهرم زنگ میزنن خبر میدن ن ب خودش ناراحته و نفرینشون میکنه و میگه مگه این خونه خانم نداره ک زنگ بزنن ب من و خبر بدن ، ب خانم زنگ میزنن و…. ، حقم داره ولی کلا از اولش تمام زنگارو ب شوهرم میزنن 😕گاهییم چون ما خونمون با مغازمون فاصلش کمه وقتی میان اونجا میان خونه خبر نمیدن خب شاید من خوابم اخه😒،اینو چجوری بگم؟

بعد وقتی میان خونم بچه هاشون شلوغن جوری ک میان کشوهامو و کمدمو و چیزایی ک قایم کردمو میگردن و میارن ،ما یه انباری داریم ک زیر زمینه همه چیزایی ک استفاده نمیکنمو گذاشتم اونجا 

همه چی هس شکستنی و خراب شدنی ،میان میرن اونجا دیروز با خواهرم اونجارو تمیز میکردیم بدجور کمرم درد میکنه الان میان میرن اونجا بازم خرابکاری میکنن دیروز دیدم چند تا از وسایلام شکسته و خراب شده 🥺🥺🥺نمیدونم چیکار کنم یا میان رو تختم میپرن (تختمو شکستن)نمیدونم چجوری بگم اخه باید خودشون فهم داشته باشن و ب بچه هاشون بگن نکن ولی ندارن منم ک سر و زبون ندارم و همه چیو میریزم توو خودم حتی نمیتونم ب شوهرمم بگم 😓

ما تازگیا بخاطر سنگ کلیم ک یساله تحت درمانم و خوب نمیشم تردمیل خریدیم ‌،خب بیان استفاده کنن نمیگم نکنن بخدا برا دکور ک نیس اما انقد دکمه میزنن و بالا و پایین و پاهاشونو میکوبن و … ، جوری ک وقتی شوهرم خودش دیده گفته خراب میشه اونطوری ، منم حتی نمیتونم بگم نکنین یکم ارومتر

چجوی بگم خانوما؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا مریض بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در انباری و اتاق خواب رو کلید کن.

تردمیل هم با دکمه بالا و پایین و پریدن و ............... خراب نمیشه. تردمیل توی باشگاهها دائم در حال استفاده است. روش بدو بدو - بپر- برقص - دکمه بالا و پایین و .......... خراب نمیشه. گیرم حتی خراب بشه. میدی درست می کنن. چرا خودتو رو برای تردمیل و وسایل خونه مریض کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مورد اول و دوم زیاد حاد نیست واقعا نمی‌دونم شاید آنقدر گفته حساس شدی 

مورد سوم شدیداً حاده 

چرا نمیتونی بگی نکنید؟؟؟رو تخت میپرن ؟ینی آنقدر بیشعورن ک بچه سونو جمع نمیکنن وقتی خودشون بیشعورن تو باید بگی نکن خراب میشه عزیزم در انباری رو هم بلند نزار بچه ها برن خوب 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یکییم هس 

یکی از خواهرشوهرام سگ خونگی دارن 

منم چون نماز میخونم و کلا چندشم میشه توو خونه 

اونام با خودشون میارن چون خونشون شهرستانه دو ساعت فاصله دارن وقتیم میان دو الی سه روز میمونن(خونه مادرشوهرم میمونن)

من نمیتونم بگم نیارن 

اخه ببخشین وقتی میبرن بیرون دسشوویی بعد همینجوری میاد  توو خونه رو فرشا 😤غذا رو رو فرش میدن 😤

من چجوری بگم نیارن؟

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
به شوهرت بگو بهشون یه چیزی بگه

نمیتونم خیلی خجالتیم و اونم نمیزاره ک کلا راجبشون چیز حتی ی کولو بد بگم

در اتاق خواب و کمد و انباریت قفل کن  ک نتونن برن   اگه خرابکاری کردن بگو ک کلیه درد داری نمیتونی انجام بدی  و دیروزی خونه رو تمیز کردی و دیگه نمیتونی مستقیم بهشون بگو   بزار مادراش ناراحت بشه ولی آرامش داری 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۹دا بهت صبر بده. حرص نخور به فکر چاره ای باش که از این وضعیت دربیای. 

در اتاق هاتو قفل کن الکی بگو سم زدم واسه بچه ها خطرناکه. تردمیل رو هم از برق بکش، بگو واسه بچه ها خطرناکه، زیر زمینتون در نداره ببند خب عزیز. چرا باز میزاری؟ 

مادر بچه ها باید کنترل کنه ولی شاید حریف نمیشه

عزیزم در اتاقای مهمتو قفل کن انباریم همین طور غلط کردن آدم بی فرهنگ چه از خونواده خود آدم باشه چه خونواده شوهر آدم همین طوری باید باهاش برخورد کرد

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
چرا مریض بشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در انباری و اتاق خواب رو کلید کن. تردمیل هم با دکمه بالا و پایین و پریدن و .. ...

اخه والا چیزی بشه شوهرم میگه خب تو توو خونه بودی تذکر میدادی 

حق داری خودشون باید شعور داشته باشن که ندارن بچه ها رو با شکلاتی چیزی خر کن بگو دست نزنن یا اینکه حواسشون رو پرت کن با خوراکی تا خواستن برن سمت چیزی بزرگ ترا نمی‌دونم دوستان راهنمایی کنن اتاق خوابت رو هم قفل کن 

منم به خونواده شوهرم سر این مسائل جرات نداشتم چیزی بگم شوهرم بهش برمیخورد حالا بقیشون بماند نتیجه این شد که تختم شکست و صدامم در نیومد ولی جاریم از همون روز اول به دختر خواهر شوهرم گفت که به عطرش دست نزنه وارد اتاق خوابش نشه وای نمیدونی که چقدر بهشون برخورده بود پشتش کلی حرف زدن و خط و نشون کشیدن