2777
2789
عنوان

چجوری ب مادر شوهرم و خواهر شوهرام بگم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1591 بازدید | 57 پست
چون مستاجریم نمیدونم شوهرم درستش کنه یا ن  شاید بگه کسی نمیاد خونه ما ،کسی ب اینچزا کاری نداره ...

مثل مامان منی. اونم اذیت میشد هیچی نمیگفت. تازه بعد از پنجاه سالگی کلی پشیمونه. ولی الان خیلی خوب شده. دیگه نمیذاره کسی اذیتش کنه. ولی من اصلا اینطوری نیستم. شاید چون دیدم مامانم چی کشیده. همون ثانیه اول کسی اذیتم کنه یه حرفی میزنم که خودشو جمع کنه. 

دقیقا انباری پله داره

عزیز دلم خواهرای شوهرم نه خواهر شوهرام در مورد تماس هم من بنظرم باید با مرد خونه تماس بگیرن وایشون با شما  در میون بذارن اما در مورد انباری واتاقخواب خب درشون رو قفل کن بگو  اینجا وسایل شکستنی گذاشتم یه وقت میشکنه برای سگ هم خیلی راحت بگو نجس هم نماز میخونم یه زیر انداز  یا رو فرشی بنداز غذا رو اونجا بخورن که کثیف کاری نشه روی فرشهای خونت 

خدایا نظری شاید بشود فرجی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون مستاجریم نمیدونم شوهرم درستش کنه یا ن  شاید بگه کسی نمیاد خونه ما ،کسی ب اینچزا کاری نداره ...

بهش اصرار کن. اگه دوست نداری دلیلشم نگو. بگو وسیله گذاشتم میترسم دزد بزنه به انباری. یا بگو گربه اومده بود لونه کرده بود چندشم میشه. در خونه رو هم اگه درست نکرد به برادری کسی بگو یه مغزی قفل بخره درست کنه. من این کارارو خودمم انجام میدم گاهی. 

عزیز دلم خواهرای شوهرم نه خواهر شوهرام در مورد تماس هم من بنظرم باید با مرد خونه تماس بگیرن وایشون ب ...

اشتباه تایپی بود 

الان شما فک کن هر کی اومد خونت ب شوهرت زنگ بزنن اون بهت بگه 

چه حسی داری اونوقت 

خب رو فرشی برا غذا خوردن کلا میندازم ولی سگ میگرده خونه اونا هم انقد دوسش دارن با هر حرکتش میخندن خب منم دوسش دارم ولی ن انقد ک خونم نجس شه و کثیف 

مخصوصا الان ک عیده و همه جارو هممون تمیز کردیم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
بهش اصرار کن. اگه دوست نداری دلیلشم نگو. بگو وسیله گذاشتم میترسم دزد بزنه به انباری. یا بگو گربه اوم ...

ب کسی ک اجازه ندارم بگم حتی پدرمم نمیتونم بگم چون باید خودش حل کنه همه چیو بگم ب کسی ناراحت میشه

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
اشتباه تایپی بود  الان شما فک کن هر کی اومد خونت ب شوهرت زنگ بزنن اون بهت بگه  چه حسی دا ...

این مورد حتما بگو بهشون....بو منم هاپوتونو خیلی دوست دارم ولی بخاطر نماز میتونم توی خونم بپذیرمش

امیدبذر هویت ماست💚🌱
وای چقدررر کارت سخته هم یه مینی بوس بچه شر دارن هم خودشون پذیرایی میخوان.... باید رک باشی وگرنه اس ...

دقیقا از وقتییم ک میان ی راس توو اشپزخونم 

وقتی میام بشینم ی چیزی بچه هاشون میخوان یا یکی از خواهر شوهرام ک شاغله اون میرسه و باید از اون پذیرایی کنم

چی بگم والا. دیگه راه حل دیگه ای به ذهنم‌ نمیرسه 🤷🏻‍♀️

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم

اشتباه تایپی بود  الان شما فک کن هر کی اومد خونت ب شوهرت زنگ بزنن اون بهت بگه  چه حسی دا ...

بنظرم مشکل از خودتون هست آدم یه سری چیزا رو نباید رودربایستی داشته باشه هدف از رفت وآمد حس خوب داشتن هست نه اذیت شدن

خدایا نظری شاید بشود فرجی
اخه والا چیزی بشه شوهرم میگه خب تو توو خونه بودی تذکر میدادی 

خب اخم کن اینو که میتونی 

بدم میاد نمیتونی از حقت دفاع کنی 

حداقل لبخند نزن وقتی دارن به وسایلت دست میزنن اخم کن به سگ بد نگاه کن 

اگر نمیتونی هم تحمل کن تا وقتی که بتونی 

چون من نمیتونم درکت کنم من سریع در لحظه جواب میدم در لحظه وسایلم رو میگیرم اخم میکنم