2777
2789
سلام بچه ها من لب تابمو چندماهه خریدم الان آوردم روشن کنم رو صفحه فقط نوشته shutting down و روشن نمیشه صفحه آبیه ... پایین لب تابمم همونجا که عکس لامپه همش چشمک میزنه .. توروخدا بگید چیکار کنم ؟
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
اخرین باری که خاموشش کردی خاموش نشده کامل. بزنش تو شا رژ دکمه ی پاورش رو نگه دار تا خاموش بشه بعد مجدد روشنش کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا نمیدونم باطریش کجاست آخه جدا نمیشه آخه سری قبل ویروس کشی کردم و آنتی ویروسش و آپدیت کردم ولی الان روشن نمیشه
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊
باطریش احتمالا سرخوده.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اره بابا صبر کن خاموش بشه کامل. دکمه پاور رو نگه دار چند ثانیه تا کامل خاموش بشه

خداروشکر

وااای صبا جون الهی فدات شم خدا خیرت بده داشتم سکته میکردم ... همونجوری که گفتی بود سری قبل حاموش نشده بود ...