2777
2789

یه سوال داشتم البته اگر خنده دار نباشه،اینکه میگن کرم مرطوب کننده بزنی برای جلوگیری ازخشکی پوست وایجادچروک،ولی من هیچ چروکی اطراف چشمم نداشتم و الان یه مدتی یه لوسیون وبعدش مرطوب کننده زدم وبعدش احساس میکنم بغل چشمم چروک افتاده،واینکه من هیچی به پوستم نمیزدم والان یه ماهی میزنم وچروک افتاده بدتر،به نظرتون میشه ازکرم مرطوب کننده ولوسیون باشه؟مگه اینا جلوگیری نمیکنه؟

شاید باپوستت سازگار نیست

یعنی ممکنه چروکی که افتاده از مرطوب کننده باشه؟یعنی مرطوب کننده ای که میگن مانع ازچروک باعث چروک هم میشه بشه؟ یا واقعا اصلا از کرم نیست وخودش افتاده ومن به این ربط دادم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ممکنه چروکی که افتاده از مرطوب کننده باشه؟یعنی مرطوب کننده ای که میگن مانع ازچروک باعث چروک هم ...

نمیدونم ولی میگید از موقعی ک استفاده کردم احساس میکنم چروک شده گفتم اینو

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
نمیدونم ولی میگید از موقعی ک استفاده کردم احساس میکنم چروک شده گفتم اینو

اره دقیقا از وقتی استفاده کردم خیلی پشیمونم،البته یه چیزی هم هست اینه مدتی که استفاده میکردم یه شب چشام سوزش گرفت رفتم صورتمو شستم بعدشستن حس خشکی زیادی روپوستم داشتم وهمونطورخوابیدم وصبح اون روز اون چروک افتاد

یعنی ممکنه چروکی که افتاده از مرطوب کننده باشه؟یعنی مرطوب کننده ای که میگن مانع ازچروک باعث چروک هم ...

اره ممکنه تازه این کرم هارو باید از یه سنی به بعد بزنی به نظرم هیچی نزنی بهتره

اره ممکنه تازه این کرم هارو باید از یه سنی به بعد بزنی به نظرم هیچی نزنی بهتره

منم موافقم هیچی نزنیم بهتره تو این یه مدته به این حرف رسیدم ولی اون چند تا خطوط کوچیک رفته رو مخم وهمش خودمو سرزنش میکنم که چرا کرم زدم وچی شد اومدن این خطا