helga مدیر استارتر عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 171 عنوان کسایی که تجربه پانیک داشتن لطفا بیایید🤕🤕 64 بازدید | 12 پست سلام . دوستان خوب بی زحمت اگه تجربه پانیک دارید بیایید تبادل نظر داشته باشیم . کسی بوده که لرزش شدید موقع حمله داشته باشه 1402/01/07 | 22:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ambiguous عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 من دارم، تپش قلب به حد مرگ، لرزش شدید بدن، نفس تنگی، از دست دادن تکلم ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
helga مدیر استارتر عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 171 من دارم، تپش قلب به حد مرگ، لرزش شدید بدن، نفس تنگی، از دست دادن تکلم خواهرم بشدت میلرزه میبرنش بیمارستان هر بار سرم میزنه تا خوب میشه
helga مدیر استارتر عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 171 من دارم، تپش قلب به حد مرگ، لرزش شدید بدن، نفس تنگی، از دست دادن تکلم لرزش شما شبیه لرزش ریز بدن هست یا عضلات و بدنتون تند تند تکون میخوره؟
ambiguous عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 خواهرم بشدت میلرزه میبرنش بیمارستان هر بار سرم میزنه تا خوب میشه میفهمم...بد دردیه ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
ambiguous عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 لرزش شما شبیه لرزش ریز بدن هست یا عضلات و بدنتون ت ... لرزش شدید و بشدت مشهود. هرکی اطرافم باشه میفهمه ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
helga مدیر استارتر عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 171 لرزش شدید و بشدت مشهود. هرکی اطرافم باشه میفهمه منم تجربش کردم تازه بهتر شدم و لرزشم خیلی ریز ریز بود و خودم فقط میفهمیدم . ولی خواهرم بشدت میلرزه و هفته دو بارو میبرنش بیمارستان .
helga مدیر استارتر عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 171 لرزش شدید و بشدت مشهود. هرکی اطرافم باشه میفهمه چه دارویی مصرف میکنید
helga مدیر استارتر عضویت: 1397/01/03 تعداد پست: 171 میفهمم...بد دردیه انشالله که زودتر خوب بشید. روزگار ادمو سیاه میکنه این پانیک
ambiguous عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 منم تجربش کردم تازه بهتر شدم و لرزشم خیلی ریز ریز ... ای وای...امیدوارم بهتر شن...من پراپرانول دادن بهم ولی میترسم از دارو زیاد مصرف نمیکنم ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
ambiguous عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 انشالله که زودتر خوب بشید. روزگار ادمو سیاه میکنه این پانیک خیلی وحشتناکه...شما و خواهرتون هم همینطور ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)
ambiguous عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 1349 راستی مدیتیشن و یوگا هر روز حتماااا انجام بده، هم خودت هم خواهرت. بسیار موثرهاپلیکیشن وسعت ذهن رو دانلود کن از بازار ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیقترین هستن برای هم)