2777
2789
عنوان

جاری فوضولم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 70 پست

به نظر من استارتر هرچی هست تو فکرش نرو حالا خدارو شکر کن خونت خوبه و خیر و برکت داره  هرکس حرفی زد فکر جواب دندان شکن نباش . لبخند بزن بره دعا کن خدا به اونا انقدر بده  و انقدر درگیر خوشی بشن که جای دخالت و حرفی تو زندگی کسی نداشته باشن . شما هم کاری به اونا و ضعف هاشون نداشته باش  یه خورده عنوانتو بد گفتی. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه رفته فقط بچه داره شه همه میدونن بعدشم رفته تا ۹ بعد پول داده به زنه

خیلی حس بدیه خیلی . یه بار هم فقط با اون زنه رفته باشه بازم وحشتناکه چه بسا که ممکنه شوهرش وابسته شده باشه به اون زن چی بگم . جاریت دلش پر از زخمه همینو بدون دیگه جوابشو نده جواب ناراحت کننده میخوای بدی که چی بشه . بیخیال بابا . ما شوهرمون نگای به کسی بکنه روانی میشیم . با سلام احوال پرسی که آدم تولید مثل نمیکنه بالاخره.... کلی زجر پشت این بچه کشیده شده براش.. کلی  هم استرس داره

200میلیون پول یه دست مبل خونشه.اماهنوز با مفهوم رحم اجاره ای اشنا نیست.🦥

خونه اسی مبل دویستی داره نه اوم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
برین بهش زنیکه حسودو  جرو واجرش کن جیش کن رو فرششون :|

🤣🤣🤣🤣🤣

یکی از فامیلای شوهرم اینا خیلی با هم مشکل دارن تازه چند ماهه عقد کردن هر دو ازدواج دومشونه ولی خیلی مشکل دارن و دعواهاشون طوریه که همه همسایه ها (که فامیل میشن با هم) جمع میشن... 

ظاهراً میگن تو یه دعوا زنه شلوارشو دراورد وسط خونه داشت جیش میکرد🙄🤭 (خونه مادرشوهرش البته هنوز سر خونه زندگی خودشون نرفتن)

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
خونه اسی مبل دویستی داره نه اوم 

میدونم گلم.دقت کنی ایشون هی میگه بچش مال یه زن دیگست و پول دادن به یه زن دیگه...رحم اجاره ای بوده دیگه یک کلام.

من حرفم اینه جاری ایشون حسود و بد...چرا تو که خوبی اینقدر بی رحم صحبت میکنی راجب جاریت.اون راجب مبلت و خونت حرف زده.تو چیکار داری به بچشو،دهاتو.پایین شهر و فرشو اینا.

همیشه همه رو همونطوری که دلم خواست باور کردم نه اونطوری که بودن
میدونم گلم.دقت کنی ایشون هی میگه بچش مال یه زن دیگست و پول دادن به یه زن دیگه...رحم اجاره ای بوده دی ...

اره برای بچه نباید بگه چون ماهم تو فامیل داریم که طرف بچه از خودش نیست ولی هیچ کس به زبون نمیاره و نمیگه

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 
خیلی حس بدیه خیلی . یه بار هم فقط با اون زنه رفته باشه بازم وحشتناکه چه بسا که ممکنه شوهرش وابسته شد ...

با زنه که نمیخوابن 

اسپرم مرد رو میگیرن میزارن تو شکم اون 

با زنه که نمیخوابن  اسپرم مرد رو میگیرن میزارن تو شکم اون

اگه اینجوریه خوبه معمولا وقتی آقا  کمی مشکل داره اسپرم مرد رو به روشهای آزمایشگاهی تلقیح میکنن که اسپرم های بهترش رو جدا میکنند