2777
2789
عنوان

جاری فوضولم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 952 بازدید | 70 پست
😂😂😂😂😂جرررر

من که هر وقت یادم میاد خندم میگیره🤣😂

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی ول کن‌ اینجا نظر بپرسی همه میریزن سرت چون بیشتریا زیر ۲۰ سالن تا گیر همچین آدمی نیفتی نمیتونی درک کنی منم یدونه از اینا بدترشو دارم که از نظر اخلاقی وضع درستی نداره همچنین خانواده درستی نداره پدرش اعتیاد داره و خانم باز و موادفروشی که میره زندان و میاد بببین دیگه دختر این آدم چی از آب درمیاد ولی یه جور دهن خواهرشوهرا و من جاری رو سرویس کرده که انگار باباش دکتر بیمارستان داره ما مستخدم و دربونشیم در صورتی که فاصله فرهنگی و طبقاتیمون از صفر تا صده کسی هم حریفش نمیشه همه پشت سرش ازش منالن به قدری سلیطه و دعوایی نمیشه بهش حرف زد یا چشم تو چشم شد از عقد و عروسی من بگیر تا زایمانم و تولد بچم و … یه شری درست کرده همه هم ازش حساب میبرن منم چند تو شخصیت خودم نمیبینم به طور کامل ارتباطو باهاش قطع کردم اتفاقی چند ماه یه بار جایی ببینم سلام خداحافظ و تمام تازه پشت همین سلام و خداحافظم هر دفعه یه داستان درست میکنه 

اولا

حالا وسط عروسی سوال میکرده نشون از اینکه موقعیت شناس نیست

گفته وسایل نو نخریده، فامیلت میان میفهمن حرف چرتی زده

اینها اعصاب خوردی داره؟

دوما

اینقدر نامهربون نباش، چرا خوشحالی که بچش نمیشه؟ چرا تحقیر میکنی که از دهات اومده و...

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

به نظرم کاری به کارش نداشته باش

بی محلی بهترین جوابه

عزیزم  دست رو نقطه ضعفاش نذار (قضیه بچه) هیچکس از آینده خبر نداره

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!