2777
2789
عنوان

چرا ما ایرانیا اینجوری هستیم؟

113 بازدید | 11 پست

خودمم دارم میگم

اصلا انتقاد پذیر نیستیم حتی اگه اون انتقاد درست و سازنده باشه

سریع دلمون میخواد طرفو بگیریم تیکه تیکه کنیم ولی حقو نپذیریم

من تو تاپیک قبلم راجب سیگار گفتم که همه حتی سیگاریا میدونن مضره و بوی بد میده و خوب اصلا دفاع نداره 

ولی خیلیا اومدن دفاع و دعوا

میخواستم مطمئن شم بیشتر ما اصلا انتقاد پذیر نیستیم حتی انتقاد درست

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف حق زدی  اوناییم که باهات دعوا کردن خودشونم خوب میدونن سیگار مضره ولی پذیرشش سخت بوده براشو ...

اخه سیگار دفاع داره؟

اول خدا رو یافتم بعد خودم و بعد زندگی را💙❤💓فردا ترسناک نیست از نبود آدما نترس خدا میدونه کی رو جای کی بذاره😍

یکی اومد بهم گفت گند اخلاقی😂

اینجا نباید به حرفای خیلیا که الکی تو تاپیکا ژست میگیرن گوش بدی 

یه تاپیکم یه کاربر سن و سال دار پریده بود به یه کاربر کم سن هرچی میگفت من کم سنم ولش نمیکرد رفتارشون با کوچیکتر از خودشون اینه انتظار داری انتقاد پذیر باشن؟

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
چون ایرانی هستیم من خودم همیشه آماده حمله هستم 😂 زود عصبی میشم زودم پشیمون میشم ولی حاظر نیستم قبو ...

حق با شماست

جامعه ما رو اینجوری کرده

شنیدی تا حالا که مثلا طرف میگه من خودم میدونم دارم اشتباه میکنم ولی وقتی کسی به روم میاره ناراحت میش ...

دقیقا حق با شماست