2777
2789
عنوان

دعا برای بازگشت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7228 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمن باش جواب بدی میگیرن همه وساطت میکنن برای وصل کردن و بعضی ها یا نگاه میکنن یا دوبهم زنی میکنن

هوم واقعااا .من دعا توسل و معراج میخونم .دعا علقمه برا دفع دشمن .... بعد از چند ماه چند روز پیش یه نفر با نامزدم حرف زد  .نامزدمم خیلی بر علیهم حرف زد خیلی بدمو گف ...ولی میون حرفاشم گف من یه تعهد ازش میگیرم که باهاش زندگی کنم  .فعلا یه نشونی به دستم رسید تا ببینم خدا چی میخاد  ...همینم ک پا پیش گذاشتن حرف زدن بازم یه امیدی بهم میده 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
با چه رویی

خب مشکل اصلیت چیه؟؟؟شوهرت تو رو مقصر میدونه و حق به خودش میده؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
من تو گوشیم شماره ۳ خانم رو دیدم و باهاشون دوست شده بود و من ناراحت و گریه  اومدم خونه مادرم ...

خب شوهرت سراغی ازت نگرف .تو این چهل روز  

به نظرم نباید میومدی همونجا خونه قهر میکردی شاید از کارش پشیمون میشد عذرخواهی میکرد

گفتم اگر قهر نکنم بیشتر تحقیر میشم

چی بگم والا، بچه نداری؟ چند سال عروسی کردی 

تو هم شوهرت خبری ازت نگرف این ۴۰ روز

بچه ندارم سال۹۸ نه خبری نشده خیلی کلافم

اوم.....چی بگم والا ...شوهرت دوست داری؟ من همیشه فکر میکردم زن و شوهر قهر کنن مرد با دسته گل منت کشی میره برا اشتی .... ولی الان شوهرم طلب کارم هست میگه طبق شرایطی باهات زندگی میکنم وگرنه نمیخامت ....

اوم.....چی بگم والا ...شوهرت دوست داری؟ من همیشه فکر میکردم زن و شوهر قهر کنن مرد با دسته گل م ...

باز براب تو یه شرطی گذاشته

و شما تو عقد هستین

من چی بگم زندگی هم کردیم انگار ن انگار