2777
2789
عنوان

دعا برای بازگشت شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7219 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم منم شرایطم باهات مشابه گلم

شما میخوایی چکار کنی؟

من اگر با خودم باشه 

تمام میکنم 

فقط به خاطر مادرم دوست دارم برگرده

وگرنه همه در پن تمام شده براب اون زندگی...خیلی کوتاه اومدم

ان شالله انتظار خیلی بده همش منتظرم که برگرده

واقعا ...من شوهرم خوبه دیگران پرش میکننن .همسایه ایم باورت میشه مییرم پشت در حیاط تا بلکه صداشو بشنوم اروم شم 🥺🥺پس خدا کی حق رو به حق دار میده من پیر شدم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
منم عقدم ..بخازر دو بهم زنی دیگران بحث شد ۵ ۶ ماه قهریمم ...شوهرمم ایتقد پروعه همه چیز گذاشت گردن من ...

خخیلی خیلی سخته 

هم اینکه ما خانم هستیم و از بقیه زشته و جلو بقیه آدم خجالت میکشه 

اخه چقد سنگ دلم هستم هم خودشون و هم خانواده هاشون

خیلی زیاد عزیزم  هم من هم مادرم  مثلا عصر میگفتم شب به خواستم می‌رسیدم

خب مثال بزنید 

مثلا شوهرم ۵ماه رفت بعد بااینکار برگشت منتم کشید 

شفاف

چون من ندیدیم کسی با این انرزی مثبت چیزی ک مثل مورد خانومه بهش رسیده باشه 

تو این مسایل باید منطقی بود انرزی مثبت هیچ اثری در دیگری نداره

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲
خخیلی خیلی سخته  هم اینکه ما خانم هستیم و از بقیه زشته و جلو بقیه آدم خجالت میکشه  اخه چ ...

اره من که مادرم از بس حرص خورد جونی نداره .... خانواده اگه خانوادس که طرف پسرشو نمیگیره ...من یه زن غریبهههههه زندگیم اتش زد از بس پشت سرم با شوهرم حرف زد ...خواهر شوعرمم ایقد نفهم  منو میبره  رو در رو کردن  ..داستان دارم من هیچ جوره حل نمیشه بلکه خدا رسواشون کنه

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
هر چی میکشیم از دست خانواده خودمونه فقط میگن بسوز و بساز ولی ابرومونو نبر .کاش هیچوقت خانواده ای ندا ...

چی بگم... اخه این مرد میشه باهاش زندگی کرد؟

اگر من جای مادرم بودم نمی زاشتم

یه دقیقه با همین موجودی زندگی کنه 

چی بگم... اخه این مرد میشه باهاش زندگی کرد؟ اگر من جای مادرم بودم نمی زاشتم یه دقیقه با همین موجود ...

ببین اگه میدونی میتونی برگردی و با سیاست خودت زندگیتو درست کنی برگرد اما اگه میدونی تا اخر عمر باید زجر بکشی فایده نداره .

اامیدوارم به بزرگی خدا برگرده و ولت خوش باشه آمین

ممنونم ان شاءالله مشکل تو هم به حق دل شکستم حل بشع .بهترینا برات رقم بخوره

اره من که مادرم از بس حرص خورد جونی نداره .... خانواده اگه خانوادس که طرف پسرشو نمیگیره ...من ...

مطمن باش جواب بدی میگیرن

همه وساطت میکنن برای وصل کردن و بعضی ها یا نگاه میکنن یا دوبهم زنی میکنن