2777
2789
عنوان

بیایید تخیل کنیم؟کمی بازی با ذهن

327 بازدید | 42 پست

اگر برگردین به گذشته و با کودکی خودتون برخورد کنید طوری که شما یک انسان بالغ باشید و کودکی شما یک بچه در مقابل شما چه رفتاری از خودتون بروز میدید و فقط هم 1 روز فرصت دارید تا یک رفتار یا حرکت تاثیرگذار  از خودتون بروز بدید که در آینده کودک که خودتون باشه تاثیر بگذارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خیلی سخته که تأثیر بزارم اونم روی بچه کاش حداقل ۱۸سالکی بود 

بهش میگم آنقدر احساسی و هیجانی تصمیم نگیر 

یه کم منطقی باش 

الان پنج ساله اینو می دونم ولی باز همون روند طی می کنم 

تغییر کردن خیلی سخته 

به نوجوونیم هم میگفتم دستت درد نکنه خیلی عالی داری پیش میری خوبه خودتو بخاطر درس و مشق اذیت نکردی چون تهش نمیزارن بری دانشگاه و‌کاره ایی بشی.....به هجده تا نوزده سالگیم میکفتم خیلی ذوق زده میشم یادخاطرات این دوسالت میفتم خوب کردی خوشم اومد.....واما بیست سالگی میگم گند زدی بدجور هم گند زدی کاش نه میگفتی با یه بله گفتن 11سال زجرم دادی و‌میدی

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
میگم آفرین همینجوری ادامه بده اینقد تو کوچه با دوستات بازی کن تا هلاک بشی چون بهترین خاطراتم در ایند ...

درسته نمیشه تو کوچه بازی کرد اما کودکی کنید به روش بزرگترها گاهی گل بازی کنید ،آب بازی یه وقتهایی رنگ آمیزی...

درسته نمیشه تو کوچه بازی کرد اما کودکی کنید به روش بزرگترها گاهی گل بازی کنید ،آب بازی یه وقتهایی رن ...

نه دیگه اون موقع ذهنمون درگیر مشکلات نبود اینقد غم نداشتیم تمام ذکر و فکرمون بازی کردن بود دلمون صاف و‌پاک بود سرخوش بودیم ولی الان چی؟ دست و پامیزنیم تو مشکلات زندگی دلمون از غصه پره دیگه ذوقی برا بازی نداریم 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه