اگر برگردین به گذشته و با کودکی خودتون برخورد کنید طوری که شما یک انسان بالغ باشید و کودکی شما یک بچه در مقابل شما چه رفتاری از خودتون بروز میدید و فقط هم 1 روز فرصت دارید تا یک رفتار یا حرکت تاثیرگذار از خودتون بروز بدید که در آینده کودک که خودتون باشه تاثیر بگذارید
من فقط برمی گردم به یه روز خاص،روزی که خواهرم بدنیا اومد ،و به من گفتن مامان فردا میاد خونه،یه دختر بچه ۵ ساله بودم که خیلی وابسته مامانم بودم، تمام شب چشمم از پنجره به خیابون بود تا مامانم بیاد،هیچ کس بغلم نکرد تا دلداریم بده و من کل شب از استرس اینکه نکنه مثل فیلما بشه و مامان نیاد نخوابیدم،برمی گشتم به اون شب و خود ۵ سالم و بغل می کردم و به خودم لالایی می گفتم تا خوابم ببره
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
میگم آفرین همینجوری ادامه بده اینقد تو کوچه با دوستات بازی کن تا هلاک بشی چون بهترین خاطراتم در ایند ...
ای گل گفتی
میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشتهاند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامدهای و دعوت شدهای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمیکنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو میشود. #حسین الهی قمشه ای
اون شب خیلی براتون سخت گذشته بعد از گذشت چند سال هنوز انگار تو ذهنتون تازه است
اره،تقریبا میشه گفت جز معدود خاطرات بچگیمه که مو به مو یادمه،تا مدتها وقتی یه جریان پر استرس پیش میومد خواب میدیدم که برگشتم به اون لحظه،بخصوص که اون شب پدرمم ماموریت بود و من تنها پیش خالم بودم
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤