2777
2789
عنوان

بیایید تخیل کنیم؟کمی بازی با ذهن

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 42 پست
یک ساعت وقت داشتید و تنها در کودکیتون

کودکی تا نوزده سالگی خیلی خوب پیش رفتم براهمین نمیخوام دستکاریش کنم..امان از بیست سالگی دوس دارم به کل حذفش کنم 

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط برمی گردم به یه روز خاص،روزی که خواهرم بدنیا اومد ،و به من گفتن مامان فردا میاد خونه،یه دختر بچه ۵ ساله بودم که خیلی وابسته مامانم بودم، تمام شب چشمم از پنجره به خیابون بود تا مامانم بیاد،هیچ کس بغلم نکرد تا دلداریم بده و من کل شب از استرس اینکه نکنه مثل فیلما بشه و مامان نیاد نخوابیدم،برمی گشتم به اون شب و خود ۵ سالم و بغل می کردم و به خودم لالایی می گفتم تا خوابم ببره

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
من فقط برمی گردم به یه روز خاص،روزی که خواهرم بدنیا اومد ،و به من گفتن مامان فردا میاد خونه،یه دختر ...

اون شب خیلی براتون سخت گذشته بعد از گذشت چند سال هنوز انگار تو ذهنتون تازه است

میگم آفرین همینجوری ادامه بده اینقد تو کوچه با دوستات بازی کن تا هلاک بشی چون بهترین خاطراتم در ایند ...

ای گل گفتی 

میلیاردها انسان در جهان متولد شده اند؛ اما هیچ یک اثر انگشت مشابه نداشته‌اند. اثر انگشت تو، امضای خداوند است که اتفاقی به دنیا نیامده‌ای و دعوت شده‌ای تو منحصر به فردی مشابه یا بدل نداری تو اصل اصل هستی و تکرار نشدنی وقتی انتخاب شده بودن و منحصر به فرد بودنت را یادآوری کنی؛ دیگر خودت را با هیچکس مقایسه نمی‌کنی و احساس حقارت یا برتری که حاصل مقایسه کردن است از وجودت محو می‌شود.    #حسین الهی قمشه ای
اون شب خیلی براتون سخت گذشته بعد از گذشت چند سال هنوز انگار تو ذهنتون تازه است

اره،تقریبا میشه گفت جز معدود خاطرات بچگیمه که مو به مو یادمه،تا مدتها وقتی یه جریان پر استرس پیش میومد خواب میدیدم که برگشتم به اون لحظه،بخصوص که اون شب پدرمم ماموریت بود و من تنها پیش خالم بودم

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤